Deze 38 topgames zijn nu tijdelijk met stevige korting te kopen

Je zal even niet meer snel zonder nieuw game zitten

De afgelopen jaren zijn er een heleboel topgames verschenen. Enkele van deze heb je wellicht gemist omdat er te veel aanbod was. Bol.com komt nu met een geweldige actie zodat je deze toppers toch in huis kan halen voor een spotprijs.

Verschillende games zijn tijdelijk namelijk zéér scherp geprijsd op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hieronder hebben wij alle 38 toppers die wij aanraden voor jullie op een rijtje gezet, onderverdeeld op de prijs. Bij veel van deze games gaat het ook om de Special of Deluxe Edities, waarbij je naast de hoofdgame ook nog eens alle DLC ontvangt.

Prijzen kunnen soms terug hoger worden als er veel verkocht wordt, hou daar dus rekening mee.

Hieronder zie je voornamelijk PS4, Xbox One en PC-games. Een lijst met Switch-games vind je hier.

Games onder 20 euro

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III is de lang verwachte vervolg op deeltje 2. Tien jaar lang heeft het Kingdom Hearts-team binnen Square-Enix gewerkt aan de grote terugkeer van Sora en zijn vrienden. We hebben er heel lang op moeten wachten, maar het eindresultaat is fantastisch.

Wij gaven Kingdom Hearts III een 9,9 in onze uitgebreide review.

Je kan Kingdom Hearts III (PS4) hier kopen.

Detroit: Become Human

Wat krijg je wanneer Androids zo slim worden dat ze gevoelens krijgen? Dat is waar Detroit Become Human over gaat. Jij als speler beslist de toekomst van de mensheid en de Androids, door de verhalen te spelen van drie verschillende Androids. Connor is een Android die werkt in een politiebureau en moet jagen op mensen maar ook Androids. Kara is een hulpverlener Android die te maken krijgt met huiselijk geweld. Als laatste speel je met Marcus die ten onrechte wordt uitgemaakt als een Android met een strafblad.

Je kan Detroit: Become Human (PS4) hier kopen.

Just Cause 4

Just Cause is alweer de vierde telg in de gigantische open wereld-serie en wellicht ook de beste uit de reeks. Deze keer mag je  ontploffingen en spektakel gaan veroorzaken in Solis, een enorm Zuid-Amerikaans land vol conflict, onderdrukking en extreme weersomstandigheden.

Je kan Just Cause 4 (PS4) hier kopen.

Je kan Just Cause 4 (PC) hier kopen.

Rainbow Six: Siege

Rainbox Six: Siege is een shooter die al jaren mee gaat en ook nu nog dagelijks immens veel gespeeld wordt. Het is volgens velen de beste tactische shooter van deze generatie. Een game die heel andere online ervaring geeft in vergelijking met veel van zijn concurrenten.

Je kan Rainbow Six: Siege (PS4) hier kopen.

Tom Clancy’s The Division 2

In Tom Clancy’s The Division 2 verruil je het koude New York voor de zomerse Washington D.C. Wederom ben jij een soldaat van The Division en krijg jij de taak om de hoofdstad van de Verenigde Staten te bevrijden van zeer gevaarlijke bendes.

Je kan The Division 2 (PS4) hier kopen.

Je kan The Division 2 (Xbox One) hier kopen.

Games onder de 30 euro

The Crew 2

Waarom alleen racen als je ook kan racen in de lucht of op het water? Dat is precies wat The Crew 2 je te bieden heeft. De game bevat een gigantische open wereld waarbij je kan racen op de weg, de lucht met vliegtuigen en helikopters en je kan zelfs racen met boten op de zee.

Je kan The Crew 2 (PS4) hier kopen.

Je kan The Crew 2 (Xbox One) hier kopen. 

Assassins Creed – The Ezio Collection

Ezio Auditore da Firenze wordt nog altijd gezien als de beste Assassin van de Assassin’s Creed Franchise. En dat is terecht want hij is de enige die een volledige trilogie heeft gekregen. De Ezio Collection bevat drie grote games voor tientallen uren vermaak.

De eerste twee games van de trilogie spelen zich af in Italie in de jaren 1476. De derde game uit de collectie neemt Ezio mee naar een avontuur in het oude Constantinopel (Istanbul, Turkije).

Je kan Assassins Creed – The Ezio Collection (PS4) hier kopen.

Je kan Assassins Creed – The Ezio Collection (Xbox One) hier kopen.

Marvel’s Spider-Man

Insomniac Games verbaasde ons met een fantastische Spider-man-game. Niet alleen is dit een vrijwel perfecte Spider-Man-game waarbij je een groot avontuur meemaakt in een prachtige open wereld New York, maar het is mogelijk ook de beste superhero-game ooit gemaakt.

De game heeft een heel sterk verhaal, veel bekende villains, een vette combat-systeem en heel wat verassingen en twists. Wij waren laaiend enthousiast of Marvel’s Spider-Man in onze uitgebreide review waar wij de game een eindscore van 9.5 gaven.

Je kan Marvel’s Spider-Man (PS4) hier kopen – nu met 55% korting.

Je kan de GOTY Editie van Spider-Man hier kopen- nu met 40% korting. (inclusief alle uitbreidingen)

Call of Duty: Infinite Warfare – Legacy Edition (inclusief Modern Warfare Remastered)

De voorraden op onze planeet raken op en daarom zoekt de mensheid naar nieuwe resourses op verre planeten. Call of Duty: Infinite Warfare vertelt een verhaal waarbij de mensheid vecht voor kostbare resources. Call of Duty: Infinite Warfare heeft een uitgebreide single player campagne, traditioneel multiplayer en de terugkeer van de zombie-modus.

Je kan Call of Duty: Infinite Warfare – Legacy Edition (PS4) hier kopen.

Je kan Call of Duty: Infinite Warfare (Xbox One) hier kopen.

Uncharted 4: A Thief’s End

Het laatste avontuur van Nathan Drake die dit keer niet zozeer op pad gaat om een nieuwe schat te vinden, maar dit doet om de enorme schulden van zijn vermiste broer af te kunnen betalen. Uncharted 4 is de grootste, de meest emotionele, de best spelende en mooiste Uncharted-game tot nu toe. Deze game biedt het beste van ontwikkelaar Naughty Dog. En als je klaar bent met het verhaal, dan kan je helemaal losgaan met de multiplayer modi waar je aan de slag kan gaan met karakters uit de laatste vier Uncharted-games.

Je kan Uncharted 4: A Thief’s End (PS4) hier kopen

Far Cry New Dawn Superbloom Edition

Far Cry New Dawn is een vervolg op Far Cry 5. De apocalypse breekt uit in één van de eindes van Far Cry 5, waardoor de wereld helemaal anders wordt, een beetje vergelijkbaar met Mad Max. Nieuwe bendes hebben de stad veroverd en een dodelijk tweeling zijn de leiders geworden. Het is aan jou om de tweeling voor eens en voor altijd te stoppen met de meest bizarre wapens en voertuigen.

Je kan Far Cry New Dawn Superbloom Edition (PS4) hier kopen.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX is een gigantische collectie. Al je favoriete Kingdom Hearts-games in één magische verpakking. Begin je betoverende reis of beleef je favoriete momenten uit de Kingdom Hears-franchise opnieuw.

Je kan Kingdom Hearts HD 1.6 + 2.5 Remix (PS4) hier kopen.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Het tweede avontuur van Lara Croft die opzoek is naar de mysterie achter de dood van haar vader. Dit keer gaat Lara naar het koude Siberië waar volgens de legende een legendarische stad verborgen is waar de kracht van onsterfelijkheid verborgen zou zijn.

Je kan Rise of the Tomb Raider (PS4) hier kopen.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 speelt zich af in de realistische open wereld San Francisco. Jij bent Marcus Holloway, een zeer getalenteerde hacker met een gevoel voor humor. Marcus werkt samen met een hackergroep genaamd DedSec, om het besturingssysteem ctOS 2.0 te ondermijnen. Marcus is namelijk ten onrechte beoordeeld als crimineel en dat moet rechtgezet worden.

Je kan Watch Dogs 2 (PS4) hier kopen.

Je kan Watch Dogs 2 (Xbox One) hier kopen.

Horizon: Zero Dawn

De Nederlandse Studio Guerrilla Games kwam met een nieuwe, exclusieve IP voor Sony PlayStation genaamd Horizon Zero Dawn. De apocalypse is op mysterieuze wijze uitgebroken en de mensheid is op onverklaarbare manier terug naar de prehistorie, terwijl de wereld is bezet door dodelijke dino-robots.

Jij speelt als een jonge krijger genaamd Aloy, de enige die kan communiceren met de angstaanjagende robots. Horizon Zero Dawn kreeg van ons een 9.5 als eindcijfer in onze uitgebreide review.

Je kan de complete editie van Horizon Zero Dawn hier kopen (inclusief de geweldige uitbreiding)

Assassin’s Creed: Origins

We hebben veel Assassin’s Creed-games gespeeld, maar het begin van de Assassin’s hebben we nooit meegemaakt. Assassin’s Creed Origins laat je het verhaal spelen waarbij je de oprichting van de broederschap meemaakt als hoofdpersoon Bayek of Siwa, de beschermer van de Pharaoh in de oude Egypte.

De game bevat een gigantische open wereld waarbij iedere NPC dag-nachtcyclussen hebben. Verschillende bekende piramides van Egypte zijn hier te verkennen.

Je kan Assassin’s Creed Origins (PS4) hier kopen.

Je kan Assassin’s Creed Origins Deluxe Edition (PS4) hier kopen. (inclusief alle DLC)

Je kan Assassin’s Creed Origins (Xbox One) hier kopen.

Games onder de 30 euro

Heavy Rain / Beyond Two Souls Double Pack

Twee van ontwikkelaar Quantic Dream’s beste games in één pakket. In Heavy Rain moet je de mysterie achter de origami killer zien op te lossen. In Beyond Two Souls speel je als Jodie Holmes, een vrouw met een bijzondere gave. Van kleins af aan wordt ze vergezeld door Aiden, een entiteit die alleen Jodie kan zien. Aiden en Jodie zitten aan elkaar verbonden met een onzichtbaar touw en zijn altijd samen.

Je kan Heavy Rain / Beyond Two Souls Double Pack (PS4) hier kopen.

Destiny 2: Forsaken

Tijdens een riskante gevangenisuitbraak hebben Uldren en zijn acht Barons de legendarische Hunter Cayde-6 gedood en chaos ontketend in het rif. Forsaken biedt meer quests, customization, bestemmingen, raids en seasons. Dit is dan ook het ultieme Destiny 2 pakket met zo goed als alle mogelijke content.

Je kan Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection (PS4) hier kopen.

Je kan Destiny 2: Forsake – Legendary Collection (PC) hier kopen.

Ni No Kuni II – Revenant Kingdom

De eerste Ni No Kuni was een regelrechte surprise hit en daarom is Bandai Namco gekomen met een vervolg genaamd Ni No Kuni II – Revenant Kingdom. In de tweede game speel je als een prins die alles doet om zijn volk te kunnen redden. De game heeft een fantastische art-stijl van het niveau van een goede Anime-serie.

Je kan Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PS4) hier kopen.

Resident Evil 2 Remake

De beste remake ooit gemaakt, zo schreven wij over Resident Evil 2 in onze uitgebreide review. Capcom heeft een 22 jaar oude game van top tot teen opnieuw gemaakt maar dan met moderne technologie. Resident Evil 2 is één van de beste horrorgames ooit gemaakt.

De game laat je in de schoenen stappen van Leon S Kennedy die achter de mysterie van het virusuitbraak gaat. Maar je kan ook in de schoenen stappen van Claire Redfield, die op zoek is naar haar vermiste broer Chris Redfield. Resident Evil 2 heeft dus twee single player campagnes voor dubbel zoveel speelplezier!

Je kan de Resident Evil 2 Remake (PS4) hier kopen.

FIFA 20

Dit jaar heeft EA Sports, de populaire voetbal-game FIFA voorzien van onder andere betere AI, betere first touch en betere positie van spelers. De grootste vernieuwing van FIFA 20 is echter de toevoeging van VOLTA Football, wat in feite de grote terugkeer van FIFA Street is. Het straatvoetbal is dus toegevoegd als aparte modus in FIFA 20.

Je kan spelen met je eigen gemaakte personage maar ook echte professionele spelers. Spelers kunnen aan de slag op straatvelden maar ook zaalvoetbal spelen.

Je kan FIFA 20 (PS4) hier kopen.

Je kan FIFA 20 (PC) hier kopen.

Je kan FIFA 20 (Nintendo Switch) hier kopen.

Assassin’s Creed: Odyssey

Ben jij een Griek of een Spartan? Dat is de vraag die hoofdpersoon Alexios of Cassandra zich gedurende Assassin’s Creed Odyssey vraagt. De grootste Assassin’s Creed tot nu toe met heel veel uren aan replaywaarde, laat je als mercenary het verhaal volgen van Athene maar ook Sparta.

Het is aan jou om de oorlog te beslissen en het op te nemen tegen de mensen achter de schaduwen.

Je kan Assassin’s Creed: Odyssey (PS4) hier kopen.

Shadow of the Tomb Raider

Het laatste avontuur van Lara Croft in de moderne Tomb Raider-trilogie. Dit keer is Lara niet de hunted maar de hunter. Lara is helemaal klaar om het op te nemen tegen de kwaadaardige organisatie genaamd Trinity. In Shadow of the Tomb Raider is de combat verbeterd met name als het gaat om stealth. Lara kan op bomen klimmen of in de modder duiken voor het uitvoeren van surprise kills.

Je kan shadow of the Tomb Raider (PS4) hier kopen.

Je kan Shadow of the Tomb Raider – Croft Edition (PS4) hier kopen.

Je kan shadow of the Tomb Raider (Xbox One) hier kopen.

Call of Duty: Black Ops 4

Veel mensen spelen nu Call of Duty: Warzone maar Battle Royale voor Call of Duty begon al met Black Ops 4. In deze game zijn verschillende iconische maps uit de Black Ops-franchise omgetoverd tot één grote Battle Royale map.

Naast Battle Royale kan je ook genieten van traditionele Black Ops multiplayer wat altijd één van de betere is en je kan ook nog eens aan de slag met de vernieuwde zombiemodus.

Je kan Call of Duty: Black Ops 4 hier kopen.

Fallout 76

Fallout is terug en dit keer als een open wereld multiplayer-game. Dit is de eerste Fallout-ervaring waarbij je met je vrienden kan duiken in de wereld van Fallout. Recent is de Wastelanders-uitbreiding gelanceerd die helemaal gratis is. Deze update brengt onder andere NPC’s terug voor een meer traditionele Fallout-ervaring. Een perfecte moment om weer in de game te duiken of om de game voor het eerst op te pakken.

Je kan Fallout 76  – Tricentennial Edition (PS4) hier kopen.

Je kan Fallout 76  – Tricentennial Edition (Xbox One) hier kopen.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of The Year Edition

The Witcher III: Wild Hunt wordt door veel games gezien als de beste RPG ooit gemaakt. Deze game heeft side quests die beter en interessanter zijn dan de main story. The Witcher III heeft een zeer gedetaileerde open wereld met heel veel verrassingen. Alles wat Geralt doet in de game, zijn jouw keuzes als speler.

Jij beslist wie leeft, wie de oorlog wint en wie op de troon gaat zitten. The Game of The Year Edition bevat twee geweldige uitbreidingen waarmee je nog eens 50 extra uur zoet blijft.

Je kan The Witcher III: Wild Hunt (PS4) hier kopen. (GOTY-editie)

Je kan The Witcher III: Wild Hunt (Xbox One) hier kopen. (GOTY-editie)

Gran Turismo GT Sport: Spec II

De nieuwe Spec II-editie van Gran Turismo GT Sport bevat de geweldige main game inclusief het grootste deel van de gratis game-updates en toegevoegde bonuscontent. Een totaalpakket dus voor liefhebbers van auto’s en racegames.

Je kan Gran Turismo GT Sport (PS4) hier kopen.

Kingdom Hearts: The Story So Far

Kingdom Hearts is een oude franchise waardoor veel gamers alleen deel 3 hebben gespeeld Daarom heeft uitgever Square-Enix Kingdom Hearts: The Story So Far uitgebracht. Dit is een collectie uit klassieke games die allemaal opgepoetst zijn voor de PlayStation 4. Elke Kingdom Hearts-game (behalve KH3) is aanwezig in dit pakket.

Je kan Kingdom Hearts: The Story So Far (PS4)hier kopen.

Monster Hunter: World

De best verkopende game van uitgever Capcom ooit. Monster Hunter World is een enorm succes dat nog altijd wordt voorzien van grote content-updates. De game heeft geavanceerde AI voor alle dieren, monsters en draken waardoor ze allemaal realistisch bewegen en reageren op hetgeen wat er gebeurd in de wereld.

Monster Hunter World heeft een lange single player campagne, ondersteuning voor co-op multiplayer, een behoorlijke diepe character creation en veel wapens en speelstijlen. Kortom dit is een game die gerant staat voor tientallen uren vermaak.

Je kan Monster Hunter World (PS4) hier kopen.

Death Stranding

De nieuwe IP van de legendarische Hideo Kojima verscheen eind 2019 dan eindelijk. In Death Stranding is de wereld bijna hopeloos verloren aan mysterieuze wezens die je niet kan zien met de blote oog. Er lijkt amper nog een toekomst, mensen gaan niet meer hun huis uit want het is te gevaarlijk. Mensen die echter thuis leven moeten alsnog goederen, items en eten krijgen.

Daarom zijn er Porters die het reizen zodat andere mensen langer kunnen blijven leven. Hoofdpersoon Sam Poter Bridges (gespeeld door Norman Reedus) is de hoop van de mensheid om weer ‘banden’ te vormen. In onze uitgebreide review kunnen jullie meer te weten komen over wat ongetwijfeld Hideo Kojima’s meest opmerkelijke games is. Death Stranding kreeg van ons een 9,5 als eindscore.

Je kan Death Stranding (PS4) hier kopen – nu met 55% korting.

Far Cry 5

In Far Cry 5 zijn de inwoners van Hope County gaan geloven in een persoon die zich uitmaakt als de profeet. Iedereen die zich misdraagt wordt afgestraft door de profeet en zijn ‘familie’. Jij als Deputy kreeg de taak om de profeet te arresteren, maar dat gaat al snel mis en moet je eerst maar eens zien te overleven in een stad waar je niet meer uit kan.

Je kan Far Cry 5 (PS4) hier kopen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Een ex-ghost heeft het team verraden. Jij moet de ex-ghost proberen te grijpen maar in een eiland waar alle technologie en soldaten worden beïnvloed door de ex-ghost is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hij weet namelijk alles over het elite-team Ghosts. Hoe kan jij iemand stoppen die jou door en door kent?

Je kan Ghost Recon Breakpoint (PS4) hier kopen.

Je kan Ghost Recon Breakpoint (Xbox One) hier kopen.

Je kan Ghost Recon Breakpoint – Deluxe Edition (PS4) hier kopen.

Je kan Ghost Recon Breakpoint  – Deluxe Edition (Xbox One) hier kopen.

GRID

GRID is een race-ervaring als geen ander. De game is ontwikkeld door Codemasters, de studio achter de F1-games. Mede dankzij de slimme Ai en het niet afstraffen van botsingen, is iedere race is ongelofelijk spannend.

Je kan GRID- Day One Edition (PS4) hier kopen.

Je kan GRID- Day One Edition (Xbox one) hier kopen.

Je kan GRID- Day One Edition (PC) hier kopen. – Nu met 63% korting!

Je kan GRID- Ultimate Edition (PS4) hier kopen.

Je kan GRID- Day One Edition (PC) hier kopen.

Games onder de 40 euro

DOOM Eternal Deluxe Edition (inclusief season pass + cosmetics)

De DOOM Slayer is terug en sterker dan ooit. DOOM 2016 was een vette game, maar met DOOM Eternal doet ontwikkelaar id Software op alles een behoorlijke schepje bovenop.

De Doomguy heeft heel wat handige tools gekregen, platform-elementen zijn uitstekend in elkaar gezet, de presentatie is fantastisch, het verhaal is interessant, de game speelt verslavend lekker, de soundtrack is geweldig, de game is uitdagend, er is veel vrij te spelen en de gameplay-loop vraagt snelle strategische beslissingen van de speler. DOOM Eternal kreeg van ons een 9.6 als eindcijfer in onze review.

Je kan de DOOM Special Edition (PS4) hier kopen.

Je kan de DOOM Special Edition (Xbox One) hier kopen.

Je kan de DOOM Special Edition (PC) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (PS4) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (Xbox One) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (PC) hier kopen.

Days Gone

Sony heeft twee exclusieve zombiegames met een gigantische budget. The Last of Us, is een een lineaire game waarbij je van A naar B gaat. Days Gone pakt het helemaal anders aan. Jij bent een biker in een open wereld vol met zombies (Freakers genoemd in de game). De Freakers leven in hordes van honderden die allemaal tegelijk op je af kunnen komen voor zeer spannende momenten.

Je kan Days Gone (PS4) hier kopen.

Control

In Control kruip jij in de huid van Jesse Faden. Zij ondergaat een vreemd ritueel om een nieuwe rol te vervullen bij de zogenaamde Bureau of Control. Zo komt Jesse bij The Oldest House, een gebouw die op mysterieuze wijze voortdurend van binnen een verandering ondergaat.

Ontwikkelaar Remedy noemt het huis, een wereld die van binnen steeds kan veranderen. Jesse krijgt tijdens haar avontuur verschillende krachten via zogenaamde ‘objects of power’, één hiervan is de kracht om te zweven.

Je kan Control (PS4) hier kopen.

World War Z

World War Z is een bloedstollende third-person coöp shooter voor tot 4 spelers met enorme zwermen van honderden zombies en snelle gruwelijke actie. De game is geïnspireerd door de geweldige World War Z-film met Brad Pitt in de hoofdrol.

Je kan World War Z (PS4) hier kopen.

Je kan World War Z (Xbox One) hier kopen.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Activision heeft de klassieke Crash Nitro-game, van top tot teen opnieuw gemaakt voor de moderne consoles. De game bevat prachtige graphics, alle tracks, karakters en auto’s uit het origineel en speelt minstens net zo goed als Mario Kart. Kers op de taart is ongetwijfeld de integratie van een online modus.

In deze game speel je dus niet alleen tegen vrienden in splitscreen, maar kan je ook gewoon online aan de slag.

Je kan Crash Team Racing Nitro-Fueled (PS4) hier kopen.

F1 2019 (Formule 1)

Een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, zo schreven we in onze uitgebreide review. F1 2019 bevat een verhaallijn, een carrière modus en meer. Op het gebied van gameplay en presentatie is de game verder verfijnd op meerdere gebieden. F1 2020 kreeg van ons een 8.8 als eindcijfer wat zeer goed is.

Je kan F1 2019 (PS4) hier kopen.

Je kan F1 2019 (Xbox One) hier kopen.


Tijdens de Days of Play-dagen zijn de PlayStation Plus-abonnementen tijdelijk in korting. Dit tot en met 5 juni en dan gaan de Plus-kaarten weer onverbiddelijk terug naar de oude prijs.

Koop hem nu met een stevige korting

Indien je online wil gamen heb of de gratis PS4-games elke maand wil spelen, heb je sowieso PlayStation Plus nodig. Nu is dan ook de ideale moment om te verlengen. Normaal kost Plus je €59,99, maar momenteel is er een korting van van 30%, toch zo’n 17 euro. Met die besparing kan je al een gloednieuwe game kopen.

Indien je nog niet onmiddellijk Plus nodig hebt omdat je huidige nog enkele maanden geldig is. Geen probleem, je kan de periode die je hier koopt er gewoon bij plakken. Zodra je de code aankoopt, krijgt je deze ook direct in je mailbox.

PlayStation Plus-kaart voor België:

PlayStation Plus-kaart voor Nederland:

Reacties

wpDiscuz