Bol.com smijt met flinke kortingen voor topgames, dit zijn de beste deals

Je weet weer wat te spelen deze week

De afgelopen jaren zijn er een heleboel topgames verschenen. Enkele van deze heb je wellicht gemist hebben omdat er te veel aanbod was. Bol.com komt nu met een geweldige actie zodat je deze toppers toch in huis kan halen voor een spotprijs.

Verschillende games zijn tijdelijk namelijk zéér scherp geprijsd op PlayStation 4, Xbox One en de PC. De lijst op Bol is behoorlijk onoverzichtelijk en niet alles elke game is natuurlijk de moeite. Daarom hebben wij de meest kwalitatieve spellen geselecteerd die ook nog eens een aantrekkelijke prijskaartje hebben.

Deze kan je hieronder voor in een rijtje vinden onderverdeeld op de prijs. Bij veel van deze games gaat het ook om de Special of Deluxe Edities, waarbij je naast de main game ook nog eens alle downloadable content ontvangt.

Games onder 20 euro

Marvel’s Spider-Man 

Inomniac Games verbaasde ons met een fantastische Spider-man-game. Niet alleen is dit een vrijwel perfecte Spider-Man-game waarbij je een groot avontuur meemaakt in een prachtige open wereld New York, maar het is mogelijk ook de beste superhero-game ooit gemaakt. De game heeft een heel sterk verhaal, veel bekende villains, een vette combat-systeem en heel wat verassingen en twists. Wij waren laaiend enthousiast of Marvel’s Spider-Man in onze uitgebreide review waar wij de game een eindscore van 9.5 gaven.

Je kan Marvel’s Spider-Man (PS4) hier kopen – nu met 55% korting.

Je kan de GOTY Editie van Spider-Man hier kopen- nu met 40% korting. (inclusief alle uitbreidingen)

Uncharted 4: A Thief’s End

Het laatste avontuur van Nathan Drake die dit keer niet zozeer op pad gaat om een nieuwe schat te vinden, maar dit doet om de enorme schulden van zijn vermiste broer af te kunnen betalen. Uncharted 4 is de grootste, de meest emotionele, de best spelende en mooiste Uncharted-game tot nu toe. Deze game biedt het beste van ontwikkelaar Naughty Dog. En als je klaar bent met het verhaal, dan kan je helemaal losgaan met de multiplayer modi waar je aan de slag kan gaan met karakters uit de laatste vier Uncharted-games.

Je kan Uncharted 4: A Thief’s End (PS4) hier kopen

Far Cry New Dawn Superbloom Edition

Far Cry New Dawn is een vervolg op Far Cry 5. De apocalypse breekt uit in één van de eindes van Far Cry 5, waardoor de wereld helemaal anders wordt, een beetje vergelijkbaar met Mad Max. Nieuwe bendes hebben de stad veroverd en een dodelijk tweeling zijn de leiders geworden. Het is aan jou om de tweeling voor eens en voor altijd te stoppen met de meest bizarre wapens en voertuigen.

Je kan Far Cry New Dawn Superbloom Edition (PS4) hier kopen.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Het tweede avontuur van Lara Croft die opzoek is naar de mysterie achter de dood van haar vader. Dit keer gaat Lara naar het koude Siberië waar volgens de legende een legendarische stad verborgen is waar de kracht van onsterfelijkheid verborgen zou zijn.

Je kan Rise of the Tomb Raider hier kopen.

Horizon: Zero Dawn

De Nederlandse Studio Guerrilla Games kwam met een nieuwe, exclusieve IP voor Sony PlayStation genaamd Horizon Zero Dawn. De apocalypse is op mysterieuze wijze uitgebroken en de mensheid is op onverklaarbare manier terug naar de prehistorie, terwijl de wereld is bezet door dodelijke dino-robots.

Jij speelt als een jonge krijger genaamd Aloy, de enige die kan communiceren met de angstaanjagende robots. Horizon Zero Dawn kreeg van ons een 9.5 als eindcijfer in onze uitgebreide review.

Je kan de complete editie van Horizon Zero Dawn hier kopen (inclusief de geweldige uitbreiding)

Assassin’s Creed: Origins

We hebben veel Assassin’s Creed-games gespeeld, maar het begin van de Assassin’s hebben we nooit meegemaakt. Assassin’s Creed Origins laat je het verhaal spelen waarbij je de oprichting van de broederschap meemaakt als hoofdpersoon Bayek of Siwa, de beschermer van de Pharaoh in de oude Egypte.

De game bevat een gigantische open wereld waarbij iedere NPC dag-nachtcyclussen hebben. Verschillende bekende piramides van Egypte zijn hier te verkennen.

Je kan Assassin’s Creed Origins (PS4) hier kopen.

Je kan Assassin’s Creed Origins Deluxe Edition (PS4) hier kopen. (inclusief alle DLC)

Je kan Assassin’s Creed Origins (Xbox One) hier kopen.

Games onder de 30 euro

FIFA 20

Dit jaar heeft EA Sports, de populaire voetbal-game FIFA voorzien van onder andere betere AI, betere first touch en betere positie van spelers. De grootste vernieuwing van FIFA 20 is echter de toevoeging van VOLTA Football, wat in feite de grote terugkeer van FIFA Street is. Het straatvoetbal is dus toegevoegd als aparte modus in FIFA 20.

Je kan spelen met je eigen gemaakte personage maar ook echte professionele spelers. Spelers kunnen aan de slag op straatvelden maar ook zaalvoetbal spelen.

Je kan FIFA 20 (PS4) hier kopen.

Je kan FIFA 20 (PC) hier kopen.

Je kan FIFA 20 (Nintendo Switch) hier kopen.

Assassin’s Creed: Odyssey

Ben jij een Griek of een Spartan? Dat is de vraag die hoofdpersoon Alexios of Cassandra zich gedurende Assassin’s Creed Odyssey vraagt. De grootste Assassin’s Creed tot nu toe met heel veel uren aan replaywaarde, laat je als mercenary het verhaal volgen van Athene maar ook Sparta.

Het is aan jou om de oorlog te beslissen en het op te nemen tegen de mensen achter de schaduwen.

Je kan Assassin’s Creed: Odyssey (PS4) hier kopen.

Call of Duty: Black Ops 4

Veel mensen spelen nu Call of Duty: Warzone maar Battle Royale voor Call of Duty begon al met Black Ops 4. In deze game zijn verschillende iconische maps uit de Black Ops-franchise omgetoverd tot één grote Battle Royale map.

Naast Battle Royale kan je ook genieten van traditionele Black Ops multiplayer wat altijd één van de betere is en je kan ook nog eens aan de slag met de vernieuwde zombiemodus.

Je kan Call of Duty: Black Ops 4 hier kopen.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of The Year Edition

The Witcher III: Wild Hunt wordt door veel games gezien als de beste RPG ooit gemaakt. Deze game heeft side quests die beter en interessanter zijn dan de main story. The Witcher III heeft een zeer gedetaileerde open wereld met heel veel verrassingen. Alles wat Geralt doet in de game, zijn jouw keuzes als speler.

Jij beslist wie leeft, wie de oorlog wint en wie op de troon gaat zitten. The Game of The Year Edition bevat twee geweldige uitbreidingen waarmee je nog eens 50 extra uur zoet blijft.

Je kan The Witcher III: Wild Hunt (PS4) hier kopen. (GOTY-editie)

Je kan The Witcher III: Wild Hunt (Xbox One) hier kopen. (GOTY-editie)

Kingdom Hearts: The Story So Far

Kingdom Hearts is een oude franchise waardoor veel gamers alleen deel 3 hebben gespeeld Daarom heeft uitgever Square-Enix Kingdom Hearts: The Story So Far uitgebracht. Dit is een collectie uit klassieke games die allemaal opgepoetst zijn voor de PlayStation 4. Elke Kingdom Hearts-game (behalve KH3) is aanwezig in dit pakket.

Je kan Kingdom Hearts: The Story So Far (PS4)hier kopen.

Monster Hunter: World

De best verkopende game van uitgever Capcom ooit. Monster Hunter World is een enorm succes dat nog altijd wordt voorzien van grote content-updates. De game heeft geavanceerde AI voor alle dieren, monsters en draken waardoor ze allemaal realistisch bewegen en reageren op hetgeen wat er gebeurd in de wereld.

Monster Hunter World heeft een lange single player campagne, ondersteuning voor co-op multiplayer, een behoorlijke diepe character creation en veel wapens en speelstijlen. Kortom dit is een game die gerant staat voor tientallen uren vermaak.

Je kan Monster Hunter World (PS4) hier kopen.

Death Stranding

De nieuwe IP van de legendarische Hideo Kojima verscheen eind 2019 dan eindelijk. In Death Stranding is de wereld bijna hopeloos verloren aan mysterieuze wezens die je niet kan zien met de blote oog. Er lijkt amper nog een toekomst, mensen gaan niet meer hun huis uit want het is te gevaarlijk. Mensen die echter thuis leven moeten alsnog goederen, items en eten krijgen.

Daarom zijn er Porters die het reizen zodat andere mensen langer kunnen blijven leven. Hoofdpersoon Sam Poter Bridges (gespeeld door Norman Reedus) is de hoop van de mensheid om weer ‘banden’ te vormen. In onze uitgebreide review kunnen jullie meer te weten komen over wat ongetwijfeld Hideo Kojima’s meest opmerkelijke games is. Death Stranding kreeg van ons een 9,5 als eindscore.

Je kan Death Stranding (PS4) hier kopen – nu met 55% korting.

Games onder de 40 euro

DOOM Eternal Deluxe Edition (inclusief season pass + cosmetics)

De DOOM Slayer is terug en sterker dan ooit. DOOM 2016 was een vette game, maar met DOOM Eternal doet ontwikkelaar id Software op alles een behoorlijke schepje bovenop.

De Doomguy heeft heel wat handige tools gekregen, platform-elementen zijn uitstekend in elkaar gezet, de presentatie is fantastisch, het verhaal is interessant, de game speelt verslavend lekker, de soundtrack is geweldig, de game is uitdagend, er is veel vrij te spelen en de gameplay-loop vraagt snelle strategische beslissingen van de speler. DOOM Eternal kreeg van ons een 9.6 als eindcijfer in onze review.

Je kan de DOOM Special Edition (PS4) hier kopen.

Je kan de DOOM Special Edition (Xbox One) hier kopen.

Je kan de DOOM Special Edition (PC) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (PS4) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (Xbox One) hier kopen.

Je kan de DOOM Deluxe Edition (PC) hier kopen.

 

F1 2019 (Formule 1)

Een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, zo schreven we in onze uitgebreide review. F1 2019 bevat een verhaallijn, een carrière modus en meer. Op het gebied van gameplay en presentatie is de game verder verfijnd op meerdere gebieden. F1 2020 kreeg van ons een 8.8 als eindcijfer wat zeer goed is.

Je kan F1 2019 (PS4) hier kopen.

Je kan F1 2019 (Xbox One) hier kopen.

Reacties

wpDiscuz