Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen traditionele singleplayer-modus maar wel drie verhaalgedreven zombie-levels

Eindelijk onthuld

Het is officieel, Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen traditionele singleplayer-modus. In plaats van een singleplayer-campagne, bevat Black Ops 4 een verhaalgedreven zombie-modus, traditionele multiplayer en een Battle Royale-modus genaamd Blackout.

De vernieuwde zombie-modus moet de singleplayer-campage vervangen. Vier personages gaan op missie om de vervloekte artifacts te bemachtigen. In de trailers hieronder zien we totaal verschillende locaties. In de eerste trailer zien we dat de vier speelbare personages, gladiatoren zijn geworden en zombies afslachten met zwaarden en schilden. In de tweede trailer zien we een luxe schip die ongetwijfeld geïnspireerd is door de Titanic. Een oude map keert als laatste terug in Blood of Dead.

Traditionele multiplayer keert wel weer terug en zal weer boots on the ground zijn, zegt ontwikkelaar Treyarch. De multiplayer speelt zich af tussen Black ops II en III. Hierdoor zijn er wel een paar geavanceerde gadgets maar jetpacks en wallrunnig zijn afwezig. De Specialists uit Black Ops 3 keren terug met ieder zijn eigen vaardigheden. Zo kan een specialist, teamleden genezen terwijl een andere een barricade kan opzetten. De ontwikkelaar zegt dat de game strategischer is dan voorgaande Call of Duty-games.

Het pick 10-systeem keert weer terug en iedere wapen kan aangepast worden met unieke attachments. Spelers hebben voor het eerst in lange tijd weer ouderwets gezondheidsbalken. Het aanvullen van gezondheid gaat niet meer door eventjes niet geraakt worden. Spelers moeten een speciale knop indrukken om te healen of genezen worden door de medic-specialist.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de multiplayer en de vernieuwde zombie-modus. Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Reacties

wpDiscuz