Capcom gaat binnenkort een gloednieuwe Resident Evil-game onthullen!

Tegen een nieuwe Resident Evil-game zeggen we niet snel nee

Capcom heeft iets groots voor de Tokyo Games Show die over enkele weken zal plaatsvinden. Vandaag heeft Capcom namelijk een teaser site geopend waar Project Resistance op staat. De eerste twee letters van Resistance zijn gekleurd waardoor het zeker is dat het gaat om een nieuwe Resident Evil-game.

Iemand is er zelfs in geslaagd om thumbnails te verkrijgen van de nog niet vrijgegeven trailer vanuit YouTube. De afbeelding is hieronder te zien. Uit de afbeelding is op te maken dat het hier mogelijk gaat om een vier speler co-op game zoals Left for Dead. De game lijkt gebruik te maken van de RE-Engine waar we zo over te spreken waren bij Resident Evil 7 en de Remake van Resident Evil 2.

De teaser trailer van Project REsistance zal op 9 september vrijgegeven worden. De daadwerkelijke gameplay onthulling staat gepland voor de Tokyo Games Show (12 tot en met 15 september).

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
withdsquathar

http://okcupid.red – slim project voor volwassenen om een sekspartner te vinden

Shannon E Lopez

Ik verdiende vorige maand $ 18540 door slechts 2 tot 3 uur op mijn laptop te werken en dit was zo gemakkelijk dat ik het zelf niet kon geloven voordat ik aan deze site werkte. Als jij ook zoveel geld wilt verdienen, kom dan.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz