CD Projekt Red is nog lang niet klaar met The Witcher-franchise

Tegen meer The Witcher zeggen we geen nee

Hoewel de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red druk bezig is met de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 die afgelopen E3 officieel werd onthuld met een trailer, is The Witcher niet vergeten. We weten dat de ontwikkelaar naast Gwent: The Witcher Card game en Cyberpunk 2077, werkt een aan derde titel. Dit kan een nieuw Witcher-game zijn of iets geheel nieuws.

Een nieuwe Witcher-game is niet verrassend aangezien de trilogie wel 33 miljoen exemplaren heeft weten te verkopen. Dat CD Projekt Red is gegroeid van een kleine indiestudio tot miljardenbedrijf, is ook te danken aan het succes van The Witcher-trilogie.

In een recente interview geeft de CEO van CD Prokekt Red genaamd Adam Kicinski aan dat er geen Witcher 4 zal verschijnen aangezien dat dan een vervolg moet zijn op het verhaal van Geralt of Rivia. Het verhaal van Geralt is namelijk met The Witcher III: Wild Hunt afgerond. Als we een nieuwe Witcher krijgen, wordt dit dus geen game met Geralt of Rivia in de hoofdrol. Adam geeft wel aan dat The Witcher één van de twee grote franchises is van de studio maar dat hij nu nog niks kan onthullen over de toekomst.

This does not mean, of course, that we will leave the world of The Witcher, created by us for over a dozen years. The Witcher is one of two franchises on which to build in the future activities of the company. Today, unfortunately, I can not reveal anything more

Reacties

wpDiscuz