Deal van het jaar: Sony komt tijdelijk met mega-korting voor de PlayStation VR

Het is nu of nooit

De PlayStation VR is een geweldig apparaat. Iedereen die het toestel heeft gebruikt, kan niet ontkennen dat er heel wat geweldige games en ervaringen te beleven zijn met het virtuele apparaat van Sony. Bij release kostte de PlayStation VR zo’n 399 euro. Een stevig bedrag en ondertussen heeft hij al een prijsverlaging gehad, maar nog steeds is het redelijk duur.

Koop nu de PlayStation VR met een gigantische korting

Tijdens de Days of Play smijt Sony tijdelijk met korting. Altijd al getwijfeld om een deze virtuele headset te kopen? Dan is het nu eigenlijk de moment. De kans dat je deze ooit nog goedkoper op de kop zal tikken, is behoorlijk klein. Zo is de megabundel inclusief vijf games heel voordelig en ook de gewone bundel heeft nu een fikse korting van 12%.

Voor de enkelingen die niet weten wat een PlayStation VR is, deze virtual reality-bril verbindt je met jouw PlayStation 4. Zodra je de bril opzet, stap je letterlijk de virtuele wereld binnen en kan je overal rond je heen kijken terwijl je speelt.

In deze bundel zit het volgende:

  • PlayStation VR headset
  • PlayStation camera
  • Stereo oordopjes
  • 5 PlayStation VR-games: VR Worlds, Skyrim VR, Astrobot, Resident Evil 7, Everybody’s Golf VR.

Snel zijn is de boodschap want de bundels vliegen over de toonbank.

Je kan de mega voordelige megabundel hier kopen voor een zeer scherpe prijs.

Je kan de PlayStation VR hier los kopen met een korting van 12%.

Welke games moet ik voor mijn PlayStation VR kopen?

Indien je over gaat tot aankoop van een VR-bril dan is het natuurlijk niet onbelangrijk om ook de juiste games te kopen. Wat zijn nu echt spellen die absoluut de moeite zijn en optimaal gebruik maken van de capaciteiten van de PlayStation VR? Dit zijn onze vijf aanraders die overigens nu ook in promotie staan.

Astrobot

Volgens veel VR-eigenaars is dit één van de beste PlayStation VR-games op de markt. Het spel lijkt kiddy, maar is vooral een verdomd leuke platformer die goed gebruik maakt van de capaciteiten van de VR-bril. Denk aan een mix van Crash Bandicoot, Ratchet & Clank en Spyro, maar dan in virtual reality.


Resident Evil 7

Deze horror-game is niet voor broekschijters. Resident Evil 7 kan je ‘gewoon’ spelen zonder VR en dan is het al een topgame. Wanneer je deze echter speelt met de bril op, waan je jezelf echt in een horror-film. De graphics zijn fenomenaal in de headset en omdat je alles rond je heen kan zien, lijkt de ervaring ook gewoon levensecht. Wellicht één van de beste horror-games ooit, zeker in VR.

Blood & Truth VR

In deze game baan je jezelf al schietend een weg door de Londense onderwereld alsof je in een spectaculaire actiethriller zit. Je speelt als Ryan Marks, een elitesoldaat die wanhopig probeert zijn familie te redden. Het is geen must, maar vooral met de PS Move controllers is deze game extra leuk zijn en één van de beste shooters voor PS VR.

DOOM VFR

Kan je maar geen genoeg krijgen van DOOM? En wil je eens DOOM op een andere manier ervaren? Dan is deze DOOM VFR een must-have. Dit is niet dezelfde game als de nieuwste DOOM, maar een volledige VR-game waarbij je deze keer echt bijna letterlijk in de hel stapt.

Farpoint

In deze game ben je gestrand op een onbekende, buitenaardse wereld. Je hebt nog een kans om thuis te komen: vind het neergestorte ruimtestation The Pilgrim en zoek de overlevenden. Hierbij moet je deze planeet verkennen en het ondertussen opnemen tegen heel wat alien gespuis. Klinkt simplistisch, maar Farpoint is wellicht de beste sci-fi shooter voor PS VR.

Marvel’s Iron Man VR

Deze game ligt pas binnen enkele weken in de winkel, maar je kan hem nu al wel vooruitbestellen.Eén van de meest veelbelovende Marvel-games ooit wellicht. In dit spel kruip je in de huid van Iron Man en door de virtual reality zou het een unieke ervaring bieden alsof je echt zelf in het pak zit. Een game om in de gaten te houden.

 

Heb ik nog iets nodig?

Eigenlijk heb je naast je PlayStation 4, je games en de PlayStation VR niets meer nodig om te starten. Er is echter wel nog één ding dat voor veel gamers die graag shooters in virtual reality spelen nog die extra meerwaarde geven.

Het gaat om een PS VR Richtcontroller. Voor de duidelijk, dit is niet verplicht en optioneel, maar indien je nog wat centjes op overschot hebt, geeft het wel net die extra dimensie. Niet alleen zit je bijna in de echte wereld door virtual reality, maar heb je met deze Richtcontroller ook echt het gevoel dat je een wapen in je handen hebt.

Je kan de PS VR Richtcontroller hier kopen.

Reacties

wpDiscuz