Death Stranding heeft een verbluffende supernatural gameplay trailer en eindelijk een releasedatum

Eentje voor 2019 nog

Hideo Kojima zat ons al een paar weken te teasen op sociale media maar vandaag is het dan eindelijk zover. Hieronder kunnen jullie de nieuwste trailer bekijken van Death Stranding die exclusief zal verschijnen op de PlayStation 4.

We hebben nog steeds geen idee wat er allemaal precies speelt maar het lijkt erop dat alles draait om de baby die jij moet beschermen. De trailer is helemaal in-engine opgenomen vanuit een PlayStation 4. Verder krijgen we voor het eerst combat en shoot-outs te zien, stelt de cast met beroemde Hollywood-acteurs zich voor en zien we dat je een futuristische motor kan besturen. De game maakt gebruik van de Decima Engine die ook werd gebruikt voor de ontwikkeling van Horizon Zero Dawn.

Aan het einde van de trailer zien we de releasedatum. Death Stranding zal op 8 november 2019 exclusief verschijnen voor de PlayStation 4. De Collector’s Edition is inmiddels ook onthuld. Hier krijg je heel wat gouden in-game items, de game in steelcase, een figurine met de baby uit de game in een pod en de mysterieuze briefcase die hoofdpersoon Sam altijd met zich meedraagt.

Reacties

wpDiscuz