Update: De demo van FIFA 19 is nu beschikbaar

Deze week nog

UPDATE 13-9-2018: De demo is nu beschikbaar via de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en EA’s Origin op de PC. 

Eerder maakte ontwikkelaar EA Sports al bekend dat de demo van FIFA 19 op donderdag 13 september beschikbaar zou zijn op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Vandaag hebben we alle details over de inhoud.

Net als bij de demo van de afgelopen twee jaar, mag je een gedeelte van The Journey-modus spelen. Dit jaar gaat hoofdpersoon Alex Hunter naar zijn droomteam namelijk Real Madrid.

Daarnaast kunnen we de gebruikelijke aftrap-wedstrijden spelen maar dit jaar kan je dat doen met een leuke extra, namelijk als een Champions League-wedstrijd. Of het hier gaat om de finale of een normale wedstrijd, is niet bekend.

In de demo zijn er tien topteams beschikbaar namelijk: Juventus, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Bayern Munchen, Paris Saint Germain, Atletico Madrid, AS Roma, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur.

FIFA 19 komt op 28 september uit voor de PS4, PC, Xbox One en Nintendo Switch. Op de dag van release brengen Sony en Electronic Arts wel zes FIFA 19 PlayStation 4-bundels uit.

Reacties

wpDiscuz