Detroit: Become Human is goud gegaan, vandaag verschijnt er een gratis demo

Een opwarmertje

Nu God of War eindelijk uit is, zijn alle ogen gericht op de volgende grote first party topper voor de PlayStation 4 namelijk Detroit: Become Human. Ontwikkelaar Quantic Dream meldt vandaag via Twitter dat de game goud is gegaan. Wanneer een game een gouden status bereikt is versie 1.0 helemaal af en kan alle content op een Blu-Ray opgeslagen worden. Vervolgens wordt deze Blu-Ray in massa’s geproduceerd zodat op releasedag iedereen wereldwijd keurig een kopie kan aanschaffen.

Naast dat de game goud is gegaan is er meer goed nieuws over Detroit: Become Human. In een nieuwe PlayStation Blog-update wordt namelijk aangegeven dat we 24 april dus morgen een gratis demo van de game kunnen verwachten op de PlayStation Store. In deze demo spelen we als de Android Connor en moeten we een misdrijf zien op te lossen. Iedere keuze die je maakt kan grote gevolgen hebben op de uitkomst. Volgens de PlayStation Blog is de demo van Detroit: Become Human 3GB groot.

Detroit: Become Human verschijnt 25 mei 2018 exclusief voor de PlayStation 4. Gamers die deze game pre-orderen krijgen meteen gratis een PS4-versie van de game Heavy Rain.

Reacties

wpDiscuz