Diablo IV aangekondigd met gruwelijke, duistere trailer!

Indrukwekkend

Na het jarenlange wachten en de vele geruchten, kondigt Blizzard eindelijk Diablo IV officieel aan. De openingsceremonie van Blizzcon 2019 startte met de onthulling van Diablo IV. We kregen de eerste trailer voor de game te zien en ook de eerste details te horen.

Blizzard laat ons weten dat Diablo IV veel duisterder zal zijn dan Diablo III. De game zal een serieuze sfeer hebben vergelijkbaar met de oudere games. In de opening cinematic voor de game van ruim 9 minuten is gelijk al te zien wat Blizzard daarmee bedoelt.

Naast de cinematic trailer heeft Blizzard ook onderstaande gameplaytrailer voor de game vrijgegeven. Diablo IV zal ook een PVP-modus bevatten, meer details hierover krijgen we later.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Spat

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Webpay9.com/

wpDiscuz