EA geeft exclusieve E3 gameplay-presentatie van Star Wars: Jedi Fallen Order helemaal vrij

Beste Star Wars-game in jaren?

Tijdens de EA Play toonde ontwikkelaar Respawn Entertainment 15 minuten aan gameplay van de aankomende single player Star Wars-game, genaamd Star Wars: Jedi Fallen Order. Enkele Journalisten kregen daar achter gesloten deuren een uitgebreide exclusieve presentatie met gloednieuwe beelden.

Deze presentatie is vandaag door EA vrijgegeven. Hieronder is bijna een half uur aan gameplay te zien van Star Wars: Jedi Fallen Order. Volgens Respawn Entertainment geven deze beelden een betere indruk van de game. Zo zien we in de video dat deze game niet volledig lineair is.  De speler heeft een eigen ruimteschip waarmee je kan reizen naar verschillende planeten. Door het verkrijgen van nieuwe vaardigheden, kan je bij een eerder bezochte plek, nieuwe gebieden verkennen.

Star Wars Jedi: Fallen Order is vanaf 15 november 2019 verkrijgbaar voor de Xbox One, de PlayStation 4 en Windows via EA’s Origin. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en Rogue One, en is dus echt een kanon Star Wars-verhaal.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald thuiswerkend met twee kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen doen, maar mijn beste vriend verdient dit meer dan 19.000 per maand en ze heeft me overtuigd om het te proberen. Het potentieel hiervan is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan …
Also habe ich angefangen ———>>>>>>> Kasse9.com

wpDiscuz