EA komt dit jaar met een heleboel nieuwe games waaronder een nieuwe Need for Speed

Het wordt weer een mooi jaar

Uitgever Electronic Arts maakt niet de beste tijden mee. Games als Battlefield V en Command & Conquer: Rivals, hebben de verwachtingen van de uitgever niet waargemaakt. Het annuleren van de single player Star Wars-game viel ook niet goed bij aandeelhouders en fans.

Afgelopen week maakte EA de cijfers van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2019 bekend. Hoewel 2018 een teleurstelling was kijkt EA heel positief naar 2019. Er zijn veel verwachtingen van Anthem en Apex Legends. In maart krijgt Battlefield V de lang verwachte Battle Royale-modus genaamd Firestorm. Deze zou een boost moeten geven aan de sales. Momenteel zijn er 7,3 miljoen exemplaren van Battlefield V verkocht.

EA heeft verder aangegeven welke games verder in het jaar moeten verschijnen. Zo komen Need for Speed en Plants vs Zombies terug. Verder zal er een nieuwe Titanfall-game met een twist dit jaar verschijnen. Zoals gewoonlijk zijn er weer sport-games die moeten verschijnen zoals FIFA en Madden. Als laatste geeft EA aan dat Star Wars: Jedi Fallen Order van Respawn Entertainment, tegen het einde van het jaar moet uitkomen.

Reacties

wpDiscuz