Eerste echte foto van gelekte PlayStation 5 opgedoken

Zou hij er zo gaan uitzien?

Enkele maanden geleden verscheen er een document online met schetsen van een game console van Sony Interactive Entertainment. Het bleek te gaan om een devkit van de PlayStation 5, dit zijn apparaten die puur worden gebruikt om games erop te maken voor de retail versie van de PlayStation 5.

Vandaag is er een echte foto van een PlayStation 5 devkit opgedoken. Op de foto hieronder zien we dat het apparaat precies hetzelfde is als in het document van een paar maanden terug. Op de PlayStation 5 devkit staat ‘Not for Sale’ in grote letters. Wat verder opvalt is dat het apparaat heel veel ventilatieopeningen heeft en dat het aardig groot is. Het wordt dus een hele klus voor Sony en Microsoft om de nieuwe consoles zo compact mogelijk te houden maar ook te zorgen voor goede koeling.

Meer weten over de PlayStation 5? lees dan hier alle details die bekend zijn gemaakt in april en hier alle details die recent zijn onthuld.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
AndrewBlake

Maakt me ECHT niet uit, IK KOOP HEM TOCH

Beressa

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://Bredhot.Com

Sada Haqq

Ik ben in het verleden zeker 6 weken begonnen en ik heb 2 cheques gekregen voor een totaal van $ 25400 … dat is de wens die ik op lange termijn heb gedaan! “bedankt dat je me deze geweldige kans hebt gegeven om vanuit huis extra geld te verdienen. Dit meer geld heeft mijn leven veranderd in zoveel technieken, bedankt!” ……. klik hier in het juiste succes .. …

http://weeklyearn.ga/

wpDiscuz