De eerste grote Pokémon console-game wordt wellicht nog in de komende week onthuld

We zijn benieuwd

Vandaag hebben we zeer interessante geruchten wat betreft Pokémon voor de Nintendo Switch. De game werd vorige jaar tijdens de E3 aangekondigd maar buiten het feit dat het wordt ontwikkeld door Game Freak (ontwikkelaar van alle Pokémon RPG’s op verschillende Nintendo handhelds), weten we heel weinig. Zoals altijd raden we aan om geruchten met een laagje zout te nemen.

Vandaag laat industry insider Emily Rogers weten dat de Pokémon-game voor de Nintendo Switch voor het einde van mei zal worden onthuld. Daarnaast geeft Emily aan dat er een integratie komt met Pokémon Go en dat de game dit jaar nog gaat verschijnen. Verder wilt Emily niks zeggen aangezien de officiële onthulling heel dichtbij is.

Pixelpar, een gebruiker van de Pokémon social media community claimt dat er twee versies van Pokémon voor de Nintendo Switch gaat komen. Pixelpar geeft aan dat de games terug gaan naar Pokémon Yellow want de titels zijn volgens Pixelpar: Pokémon Let’s Go! Pikachu Edition en Pokémon Let’s Go! Eevee Edition. Als het gerucht klopt kan je dus Pikachu selecteren als je eerste Pokémon. Volgens Pixelpar bevat de afbeelding hieronder de officiële Japanse logo’s van de twee games.

Wat deze geruchten betrouwbaarder maakt is het feit dat The Pokémon Company in Japan op 19 mei nieuwe merchandise uitbrengt van Pikachu en Eevee. De officiële Poke Times profiel post daarnaast op Twitter de afgelopen dagen veel plaatjes met Pikachu en Eevee erop. Als laatste twitterde producer Junichi Masuda van Game Freak de afgelopen dag een plaatje met Pikachu en Eevee.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Alles voor mannen. Hahahahahahaha. Grow the fuck up.

wpDiscuz