Er is nu zowaar een game die je met jouw vagina kan besturen

Het is eens wat anders

Game-ontwikkelaars willen steeds ‘the next big thing’ maken en de makers van de game Perifit hopen op gigantisch succes met hun origineel idee. Na een zwangerschap hebben vrouwen vaak blaasproblemen. Om de spieren in hun vagina terug sterk te maken, is de Perifit ideaal en zelfs leuk. Het zou ook ideaal zijn om je seksleven te verbeteren.

Hoe werkt het?

Dames moeten het ‘speeltje’ in hun intieme plek stoppen en vervolgens kunnen ze een vlinderspel op hun smartphone bedienen. Door hun bekkenbodem samen te trekken, hebben ze controle over de vlinder in het smartphone-spel die dan op en neer gaat.

Terwijl dames hun belangrijke vaginaspieren trainen, kunnen ze ondertussen dus ook high scores trachten te behalen. Een alternatief voor mannen is er helaas niet dus we raden de heren niet aan om de Perifit op andere plekken in je lichaam te stoppen.

Wil je enkele filmpjes van deze game in actie zien? Dat kan op onze gaming website 1337 Games.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Seks zonder verplichting in uw stad -> http://www.lady4.fun

Anna Bell

Ik moet gewoon met iemand naar bed! Schrijf me de link ~ https://shr.name/qUQvG

A cute, tender, affectionate, but dumb girl from birth (a vice of the vocal cords) will meet a man under 50 for sex meetings. Not yet ready for a serious relationship, a month ago, divorced her husband. Write. If possible, I will answer everyone.
http://www.mambo.fun

Wil je hеtе lоvеnde gеspгеkken voeгеn?
Je bеnt оp de goеde manier!
—–
http://kisstok.com

Тoр гondborstige кuiкens аllееn op deze site!
Volg dе link en jе zult еr geen spijt vаn kгijgen!

http://kisstok.com

Еr wachtеn hiег gewеldigе meidеn ор je!
—–
http://sfew.site/fa5f532

wpDiscuz