Final Fantasy VIII Remastered is nu verkrijgbaar, bekijk hier de launch trailer

Pure nostalgie

Alle ogen van Final Fantasy-fans is gericht op de remake van Final Fantasy VII waar Square-Enix al jaren aan werkt. Toch is vandaag ook een vette Final Fantasy-game uitgekomen namelijk de remaster van deeltje acht.

Om het twintig jaar bestaan van deze game te vieren, is deze remaster met heel veel verbeteringen gemaakt. Dit zijn alle verbeteringen ten opzichte van het origineel:

  • Battle Assist – De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
  • No Encounters – Een instelling waarmee spelers ononderbroken van de verhaallijn kunnen genieten, zonder vijanden willekeurig tegen te komen. Spelers kunnen nog steeds genieten van de gevechten die deel uitmaken van het verhaal.
  • 3x Speed Boost – Speel de game drie keer sneller dan normaal, zowel in de gamewereld als tijdens gevechten.
  • De Steam-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards).

Final Fantasy VIII Remastered is nu verkrijgbaar voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Om de lancering van de game te vieren is de onderstaande launch trailer vrijgegeven.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Gwendolyn Lucy

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Emmаxx

Hallo, ben je geïnteresseerd in echte sеksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s 🙂

wpDiscuz