Foto opgedoken van de PS5 devkit en de gloednieuwe controller!

Nog minder dan een jaar geduld

Een paar maanden geleden werd er een patent aangevraagd omtrent een nieuw apparaat van Sony Interactive Entertainment. Al snel maakten verschillende ontwikkelaars bekend dat het ging om een PS5 devkit.

Iets meer dan een weekje geleden verscheen opnieuw een patent van Sony Interactive Entertainment, maar dit keer ging het om de PS5-controller. Deze lijkt veel op de DualShock 4-controller van de PS4, maar het is iets dikker, bevat grotere triggers en de lightbar was compleet verdwenen.

Vandaag is er een foto verschenen van de PS5 devkit met daarnaast de gloednieuwe controller. Op de foto hieronder is de PS5-controller te zien die momenteel wordt gebruikt bij verschillende studio’s. Niet veel is zo op te merken maar het lijkt er erop dat de lightbar inderdaad is verdwenen, want de devkit staat aan en er komt geen licht uit de controller. Verder valt de vorm van de controller op, het heeft een iets dikkere design gekregen en de analoge sticks lijken ook aangepast te zijn.

Hoewel dit momenteel de PS5-controller is die in gebruik wordt genomen door ontwikkelaars, is het goed mogelijk dat Sony door verkregen feedback van ontwikkelaars, de finale controller nog voorziet van enkele aanpassingen.

De grote devkit met een V in het midden is echt een ontwikkelconsole met daarin de specificaties van de PlayStation 5. Zo kunnen ontwikkelaars al ruim voor de release van de winkelversie van de PlayStation 5, geoptimaliseerde games opleveren. Leuk is dat er op de achtergrond ook devkits staan van de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro. Dus mogelijk maakt deze studio een game die zowel gaat verschijnen op de PS4 als de PS5.

De PlayStation 5 staat gepland voor een release in de feestdagen van 2020. Meer weten over de PlayStation 5? lees dan hier alle details die bekend zijn gemaakt in april en hier alle details die recent zijn onthuld.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Linda

Wil je een meisje vinden voor seks? Kom binnen https://bit.ly/34IaURa
xx21+xxx

Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
18+

Gajobe

Mijn salaris van vorige maand werd voor 18000 dollar … Het enige dat ik eenvoudig thuiswerk, 3-4 uur per dag, vanuit huis heb gedaan, kreeg ik van deze organisatie die ik via internet had ontdekt en dat ze me ervoor betaalden 95 dollars per uur … probeer het zelf

http://Erfolg90.com

wpDiscuz