From Software werkt aan twee onaangekondigde games naast Sekiro: Shadows Die Twice

Uitkijken

Eén van de meest populaire ontwikkelaars van deze generatie consoles is ongetwijfeld From Software. Deze studio heeft de Soulslike-genre uitgevonden en heel wat topgames uitgebracht in de afgelopen jaren waaronder de Dark Souls-trilogie en Bloodborne.

Over een paar maanden verschijnt alweer de volgende game van From Software namelijk Sekiro: Shadows Die Twice. Net als Bloodborne en Dark Souls is dit een genadeloos moeilijke game waarbij je van baasgevecht naar baasgevecht gaat in een wereld vol met mysterie. Sekiro speelt zich af in een fictieve wereld met ninja’s, samoerai en duistere wezens.

De grote man van From Software is natuurlijk game directeur Hidetaka Miyazaki. Hij is de persoon achter games zoals Demon Souls, Dark Souls 1, Dark Souls III, Bloodborne en de aankomende Sekiro: Shadows Die Twice.

Maar From Software is in de laatste jaren flink gegroeid en volgens Miyazaki wordt er naast Sekiro, gewerkt aan twee onaangekondigde games. Miyazaki geeft in een interview aan dat de twee games typische From Software-games zijn maar dat we nog even geduld moeten hebben voordat deze zullen worden onthuld.

Mogelijk krijgen we dus heel snel na Sekiro: Shadows Die Twice, een nieuwe game-aankondiging van From Software.

Reacties

wpDiscuz