De Ghosts worden opgejaagd in de launch trailer van Ghost Recon Breakpoint

Hopelijk weer een geweldige shooter

Aanstaande vrijdag is het zover! Dan verschijnt namelijk Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint in de winkelrekken.

Net als in Ghost Recon Wildlands is Ghost Recon Breakpoint een open wereld sandbox-game. Je kan de gehele game samen met drie vrienden spelen maar ook gewoon ouderwets alles alleen doen.

Dit keer is het speelveld een mysterieus eiland genaamd Aurora die een groot variatie aan ongetemde natuur bevat zoals bossen, bergen, sneeuwgebieden en zelfs een actieve vulkaan. De natuur is één ding maar de mensen in Aurora zijn ook gevaarlijk, want ze beschikken over de meest geavanceerde technologie waar je rekening mee moet houden.

De grote twist in Ghost Recon Breakpoint is dat de Ghosts dit keer zelf opgejaagd worden door een elite groep bestaande uit ex-militairen genaamd de Wolves. Deze elite groep wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, een bekende van de Ghosts. Hiermee is Ghost Recon Breakpoint ook een survival-game geworden. Wanneer je nu geraakt wordt, raak je echt gewond. Er zijn verschillende fases die effect hebben op je gameplay. Zo kan je bijvoorbeeld minder goed richten als je gewond bent.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober 2019 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC (Uplay en Epic Games Store). De game zal later dit jaar ook verschijnen voor Google Stadia. Om de lancering van de game te vieren, is de onderstaande launch trailer vrijgegeven.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Weet niet waar je een vrouw kunt vinden voor de nacht? Kom dan binnen – http://www.lady4.fun

Queen Zebi

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door gewoon heel eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

h­­­­­­­t­­­­­­­t­­­­­­­p­­­­­­­:­­­­­­­/­­­­­­­/­­­­­­­K­­­­­­­A­­­­­­­S­­­­­­­S­­­­­­­E­­­­­­­9­­­­­­­.­­­­­­­C­­­­­­­O­­­­­­­M

elena1999

Kies een meisje voor seks https://dating-girls2019.blogspot.com

wpDiscuz