Giancarlo Esposito schittert als de schurk van Far Cry 6 in prachtige trailers

Dit wordt een must-have

Far Cry 6 was de afsluiter van de Ubisoft Forward-presentatie. Ubisoft heeft maar liefst drie nieuwe trailers vrijgegeven tijdens de show.

De trailer gaat over de main villain namelijk de gevreesde dictator Antón Castillo (gespeeld door acteur Giancarlo Esposito) die zijn zoon Diego ziet als zijn opvolger. In deze trailer laat legt Castillo aan Diego uit dat het volk dat in opstand komt tegen hem, veel gelijkenissen heeft met een granaat, sterker nog een granaat is volgens Castillo veel ingewikkelder.

De andere trailer is een interview met acteur Giancarlo Esposito, waarin hij aangeeft hoe het is om Castillo te zijn in Far Cry 6. Helaas is er geen gameplay trailer vrijgegeven, maar we hebben wel de allereerste in-game screenshots voor jullie. Deze zijn hieronder in high resolution te bezichtigen.

Tropisch paradijs

Het verhaal van Far Cry 6 speelt zich af in Yara, een tropisch paradijs dat stilstaat in de tijd. De dictator van Yara, Anton Castillo wil het land terug brengen naar zijn voormalige glorie met zijn zoon Diego die in zijn bloederige voetstappen moet treden.

Door de harde hand van hen ontstaat er een revolutie. Jij bent Dani Rojas (man of vrouw) en jij moet als guerrilla vechter de opstand beginnen tegen de dictator en zijn plannen stoppen. Dat doe je niet alleen want in Far Cry 6 zijn er veel bondgenoten waaronder je gevaarlijke hond genaamd Chorizo.

Far Cry 6 verschijnt op 18 februari 2021.

Reacties

wpDiscuz