Gloednieuwe Star Wars-game: ‘Jedi Fallen Order’ officieel onthuld met indrukwekkende story trailer

Deze moeten we in de gaten houden

Het is Star Wars Celebration in Chicago, Amerika. Gisteren werd de allereerste trailer van Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalkeronthuld. Vandaag hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment, een nieuwe verhaalgedreven single player Star Wars-game uit de doeken gedaan genaamd Jedi Fallen Order.

De game is een verhaalgedreven single player third person action adventure-game. Je speelt als een Jedi genaamd Cal die undercover is gedoken na de gebeurtenissen van Episode III: Revenge of the Sith. De Jedi’s worden opgejaagd en dus moet Cal zeker niet opvallen. Maar in de onderstaande story trailer zien we dat Cal, om on onschuldige persoon te redden, wel de krachten moest oproepen van de de Force. Wat volgt is een groot avontuur waarbij Cal opgejaagd wordt door de Empire.

De game is ontwikkeld met de Unreal Engine en niet de beruchte Frostbite Engine van uitgever EA. Het verhaal is canon in het Star Wars-universum. De game bevat geen microtransacties en de game directeur is niemand minder dan Stig Asmussen die voorheen de game directeur was van God of War III bij Sony Santa Monica.

Star Wars: Jedi Fallen Order zal op 15 november 2019 verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Reacties

wpDiscuz