Gloednieuwe Superman-game wellicht op komst

Daar zeggen we geen nee tegen

Sinds Batman Arkham Knight in 2015, is populaire studio Rocksteady heel stil gebleven over hun volgende gameproject. Alle ogen waren afgelopen juni gericht op de E3 maar Rocksteady gaf aan nog niet klaar te zijn voor een onthulling.

Alle ogen zijn nu gericht op The Game Awards, de show staat gepland voor volgende week (6 december). Aangezien Rocksteady eerder had aangegeven dat ze klaar zijn met de Batman-franchise en omdat er hints zijn naar Superman in de Batman-games, is de kans groot dat het volgende project van de studio gaat om Superman.

Vandaag is er meer hoop dat we daadwerkelijk een Superman-game krijgen. Website GameSystemRequirements heeft namelijk Superman: World’s Finest toegevoegd aan de database. Als ontwikkelaar wordt Rocksteady genoemd. Deze website had in mei dit jaar Devil May Cry 5 opgenomen en vervolgens werd de game daadwerkelijk aangekondigd tijdens de E3 in juni. Mogelijk krijgen we volgende week de officiële onthulling van de nieuwe Superman-game tijdens The Game Awards.

 

Reacties

wpDiscuz