Gratis demo van FIFA 20 nu beschikbaar op de PC, Xbox One en de PlayStation 4!

Straks de nieuwe FIFA spelen

Als er één demo is waar gamers iedere jaar weer naar uitkijken, dan is het de demo van de nieuwe FIFA. Uitgever Electronic Arts heeft zojuist de demo van FIFA 20 vrijgegeven. De demo is 6.47 GB groot en is speelbaar op de Xbox One, PC (Origin) en de PlayStation 4. De Nintendo Switch-versie van FIFA 20 heeft geen demo.

De demo van de nieuwe FIFA is dit jaar extra interessant omdat je naast een potje professioneel voetbal, ook aan de slag kan gaan met de gloednieuwe VOLTA-modus. Dit is een nieuwe take op FIFA Street maar dan verwerkt in een normale FIFA-game. De demo laat je 3 vs 3 straatvoetbal spelen in Amsterdam zonder keeper. Bij de volwaardige game zijn er meerdere straatvoetbal-speltypen.

Natuurlijk zijn normale voetbalwedstrijden niet vergeten. De demo laat je een Champions League wedstrijd spelen met de teams Chelsea, Dortmund, Liverpool, PSG, Real Madrid en Tottenham in het Santiago Bernabéu, Tottenham Hotspur Stadium of Stamford Bridge.

FIFA 20 komt 24 september uit voor de PlayStation 4, PC, Xbox One en Nintendo Switch.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Schrijf me daar, ik zal je graag ontmoeten!

Nayyab Faizi

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz