Iedere NPC waaronder oude oma’s zijn speelbaar in Watch Dogs Legion

Dat is nieuw

Watch Dogs Legion is zojuist tijdens de Ubisoft E3-persconferentie uit de doeken gedaan. Het project is veel ambitieuzer dan gedacht. De game heeft geen standaard hoofdpersonage meer. Letterlijk iedere NPC in de game kan je rekruteren naar je hacker-organisatie genaamd DedSec.

Wanneer je met een andere NPC wilt spelen, moet je eerst met je huidige karakter een quest doen voor een NPC om hem of haar over te halen om een Dedsec-lid te worden. Iedere NPC in de wereld is uniek, heeft eigen kwaliteiten, eigen voice-overs en persoonlijkheid. Je kan bijvoorbeeld iemand rekruteren die goed is met technologie, of je kan iemand overhalen die voorheen een MMA-vechter was. Net als bij voorgaande games kan je met je telefoon alle soorten informatie verkrijgen van iedere NPC.

Dat je met iedere NPC kan spelen, heeft ook zware gevolgen. Zo is er permadeath in Watch Dogs Legion. Gaat je personage dood, dan is hij of zij ook echt dood, en moet je veder spelen met een andere NPC die je hebt gerekruteerd. De overschakeling tussen personages deed ons denken aan het wisselen tussen speelbare personages in GTA V. Alle ‘operatives’ worden tijdens het spelen begeleid door een DedSec AI.

Watch Dogs Legion is vanaf 6 maart 2020 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, en Google Stadia. Bekijk hieronder de trailer, de eerste gameplaybeelden en de prachtige Collector’s Edition.
Reacties

wpDiscuz