Infinity Ward hint naar nieuwe Call of Duty en het wordt geen Ghost 2

Alweer een nieuwe COD

De makers van de geweldige Call of Duty Modern Warfare-trilogie, zijn aan de beurt om in 2019 een nieuwe game uit te brengen. Activision heeft drie aparte teams die ieder jaar een Call of Duty-game uitbrengen. Call of Duty WWII werd ontwikkeld door Sledgehammer Games. Black Ops 4 werd ontwikkeld door Treyarch en nu is Infinity Ward aan de beurt.

Infinity Ward’s Modern Warfare wordt door veel fans gezien als de beste in de serie maar de laatste twee games van de studio namelijk Ghost en Infinite Warfare worden gezien als minder goede Call of Duty-games. De druk en verwachtingen zijn dus hoger dan ooit.

De community manger van Infinity Ward genaamd Ashton Williams teaset via Twitter een nieuwe Call of Duty. We zien alleen een doodskop, waardoor speculaties zijn begonnen over een mogelijke Call of Duty Ghosts 2. Volgens Jason Schreier van Kotaku, de man die overal connecties heeft, is de nieuwe Call of Duty van Infinity Ward zeker geen Ghost 2. Het zou kunnen dat de studio werkt aan Modern Warfare 4 of iets geheel nieuws. Het is ook de vraag of de nieuwe Call of Duty een single player campagne krijgt, want die was geheel afwezig in Black Ops 4.

Over een paar maanden weten we meer. Activision onthult vaak een nieuwe Call of Duty in de maand mei.

Reacties

wpDiscuz