Dit is de Asus ROG Phone 3, de ultieme smartphone voor gamers

Een must-have voor de mobiele gamer

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft de ROG Phone 3, de ultieme smartphone voor gamers uitgebracht in Nederland en België.

De Asus ROG Phone is de meest krachtige en uitgesproken gaming smartphone die momenteel verkrijgbaar is de wereld. Er zijn twee versies namelijk de de vlaggenschip ROG Phone 3 en de ROG Phone 3 Strix Edition.

ROG Phone 3

De ROG Phone 3 is super krachtig met niet de standaard versie van de Qualcomm Snapdragon 865, maar de nog krachtigere Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Deze bevat ook een gevanceerde 5G-chip voor snelle 5G communicatie. Heel veel kracht zorgt ook voor heel veel hitte en daarom heeft Asus deze telefoon zo gebouwd dat het zo cool mogelijk blijft. De thermals in de Asus ROG 3 zorgt ervoor dat de smartphone cool blijft zonder dat er performance verloren gaat.

De ROG Phone 3 bevat verder een prachtige 144 Hz / 1 ms AMOLED-beeldscherm van maar liefst 6.59-inch. Deze zorgt niet alleen voor natuurlijke kleuren, maar is de meest responsieve scherm die verkrijgbaar is, maar het scherm zorgt ook hele snelle responstijden tijdens gaming. Het scherm ondersteund verder HDR10+ voor zeer realistische beelden.

Deze smartphone is verder uitgerust met wel 16 GB aan RAM-geheugen, dat is meer dan veel mensen in hun Game PC hebben. Om al je games op te slaan krijg je wel 512 GB aan opslagruimte. De batterij van de ROG Phone 3 is gigantisch met een capaciteit van wel 6000 mAh. De intuïtieve AirTrigger 3 maakt nu gebruik van een motion sensor, naast de programmeerbare touch-sensoren om de speler nog meer controle te geven. X Mode-software optimaliseert de performance en ondersteunt nu aanpassingen aan verschillende parameters, waardoor het eenvoudiger is geworden om de volledige kracht van de ROG Phone 3 te ontketenen.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de ROG Phone 3 volgens Asus:

  • De definitie van kracht: Uitgerust met het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform en een GameCool 3 koelsysteem om non-stop te kunnen gamen.
  • Oogstrelende visuals: Ultraresponsief 144 Hz / 1 ms AMOLED 10-bit beeldscherm met vooruitstrevende touch latency van slechts 25 milliseconden en Delta-E <1 kleurweergave.
  • Monsterlijke batterij: Batterij met immense capaciteit van 6000 mAh, verbeterd aan de hand van verschillende energiebesparende mechanismen voor extra uithoudingsvermogen.
  • Ontworpen door gamers, voor gamers: Next-gen X Mode software, nieuwe AirTrigger 3 met motion sensor, Dirac-getuned GameFX audiosysteem, modulaire accessoires verkrijgbaar.

Asus launches ROG Phone 3, an ultra-powerful gamer smartphone with ...

ROG Phone 3 Strix Edition

Asus komt ook met de Strix Edition van de ROG Phone 3. Deze beschikt over dezelfde features die met liefde voor gamers zijn ontwikkeld van de ROG Phone 3, maar wordt daarnaast gekenmerkt door een Qualcomm Snapdragon 865 Mobile Platform met een 256GB UFS 3.1 ROM en 8GB LPDDR5 RAM.

Asus ROG Phone 3, the most powerful mobile of 2020 with Snapdragon ...

Prijs en beschikbaarheid

De ROG Phone 3 Strix Edition (ZS661KS-1A002EU) is per direct verkrijgbaar in de ASUS eShop voor een prijs van €799, en bij aankoop wordt gratis een ROG Cetra Headset ter waarde van €109.99 geleverd. De ROG Phone 3 wordt halverwege augustus verwacht en zal iets hoger geprijsd worden

Zie tabel hieronder voor de specificaties van de ROG Phone 3 en ROG Phone 3 Strix Edition:


Reacties

wpDiscuz