Het is krankzinnigheid in de eerste gameplay trailer van Rage 2

Een shooter om in de gaten te houden

Gisteren kondigde uitgever Bethesda RAGE 2 aan, een game die wordt ontwikkeld door zowel Avalanche Studios (Just Cause) en id Software (DOOM). Vandaag weten we iets meer over de game en kunnen we een blik werpen op de eerste gameplaybeelden.

De wereld van RAGE 2 is door een asteroïde grotendeels onbewoonbaar geworden. Er zijn geen regels meer waardoor krankzinnigheid overheerst. Er zijn meerdere gevaarlijke facties actief die allemaal strijden om in leven te kunnen blijven. Eén persoon die ook vecht om te overleven is hoofdpersonage Walker, de laatste Ranger van Vineland. Hij beschikt over meerdere wapens, voertuigen en vaardigheden.

Uitgever Bethesda noemt RAGE 2 een ideale mix van het lekker schieten die we kennen van id Software en een open wereld sandbox van Avalanche studios. De game is dus first person open wereld en bevat verschillende locaties zoals woestijnen, moerassen en bossen.

Tijdens de Bethesda e3-presentatie in juni krijgen we meer te zien van RAGE 2. Bethesda geeft als laatste aan dat de game gepland staat voor een release in 2019

 

Reacties

wpDiscuz