Joel voor het eerst te zien in bloederige 4K trailer van The Last of Us: Part II, releasedatum bekend!

Dé topgame voor 2020?

De grote afsluiter van Sony’s derde State of Play-presentatie was natuurlijk The Last of Us: Part II. Hieronder is de nieuwe story trailer met aardig veel gameplay en hints over het verhaal te zien. De graphics, details en animaties zijn een ongelofelijk stap vooruit vergeleken met de eerste game, maar ook vergeleken met Uncharted: Lost Legacy, de laatste game van ontwikkelaar Naughty Dog.

Hoofdpersoon Ellie lijkt vrede gevonden te hebben in het kamp waar we eerst Joel’s broertje Tommy ontmoeten in de eerste game. Maar op een gegeven moment gaat het fout en wordt iemand waar Ellie erg veel om geeft, voor haar gezicht geschoten. Wat volgt is Ellie’s bloederige quest naar wraak.

Aan het einde van de trailer zijn er twee verrassingen namelijk de grote onthulling van Joel en de releasedatum. The Last of Us: Part II zal vanaf 21 februari 2020 exclusief verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Weet niet waar je een vrouw kunt vinden voor de nacht? Kom binnen >>> http://www.lady4.fun

Golza Mjaz

Ik verdien meer dan $ 34785 door eenvoudig thuis vanuit mijn vrije tijd gemakkelijk thuis te werken. Ik ben een voltijdstudent en gewoon door dit werk gedurende 2 uur te doen, heb ik $ 29855 verdiend met deze baan in mijn laatste maand. Heel goed werk en het verdienen hiervan is geweldig. Iedereen kan deze baan krijgen en beginnen met verdienen door de details hier te volgen ……. 🙂

http://skjobs.com.nu/

wpDiscuz