Juli is een waanzinnige PlayStation Plus-maand: we krijgen deze 3 gratis PS4 topgames

We mogen niet klagen

Juli begint weer bijna dus mogen we ons ook weer verwachten aan normaal twee gratis PS4-games. Afgelopen maand was best een topmaand met games zoals Call of Duty: WWII en Star Wars: Battlefront II.

10-jarig bestaan wordt gevierd met extra game

We kregen zonet een mailtje binnen van Sony dat PlayStation Plus zijn tiende verjaardag viert. Hip hip hoera dus en wij krijgen de cadeautjes. Zo ontvangen we deze maand geen 2, maar 3 gratis PlayStation 4 games.

Het gaat om NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica is de kers op de taart. De geweldige basketbal-game en het avontuur van Lara Croft kennen we allemaal wel, maar Erica is voor veel mensen ongetwijfeld nog onbekend.

“In de maand juli biedt PlayStation Plus de games NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica in de maandelijkse line up aan. Om de verjaardag te vieren en de community te bedanken, worden in juli 3 games gratis aangeboden, waarvan Erica de kers op de taart is.”

Wij speelden deze ‘game’ echter al anderhalf jaar geleden en deze is zeker de moeite om te spelen. Erica is een interactieve film waar jij de keuzes van het hoofdpersonage maakt. Afhankelijk van jouw keuzes zal het verhaal en het einde volledig veranderen. Heel leuk om eens een avondje te kijken/spelen.

Heb je nog geen Plus? Hier kan je een jaar-abonnement kopen. (België)

Heb je nog geen Plus? Hier kan je een jaar-abonnement kopen. (Nederland)

Reacties

wpDiscuz