Mario Kart Tour is nu uit op Android en iOS

Nu ook altijd in je handpalm

De langverwachte Mario Kart Tour is vanaf vandaag uit op Android en iOS.

De game heeft veel weg van de volwaardige Mario Kart-games op de Nintendo consoles en handhelds. De vernieuwing van deze game is het woordje Tour. Mario en zijn vrienden gaan namelijk de wereld over. Zo zijn er circuits in onder andere Parijs, Londen en Peking.

Door het spelen van races ontgrendel je nieuwe karts en speelbare personages. Een PvP-modus zal later aan de game toegevoegd worden met rankings. Het racen gaat door het vegen en door het tikken op het scherm.

Mario Kart Tour is een free-to-play game. Microtransacties zijn aanwezig, zo kan je nieuwe karts en upgrades aanschaffen met echt geld. Verder is er een slotmachine waarmee je allerlei items kan krijgen. Als laatste bevat Mario Kart Tour een energiemeter die bepaalt hoe lang een gebruiker kan racen. Met echt geld kan je de energiemeter bijvullen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé Belgische seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Stella Sakin

Ik verdiende vorige maand $ 18540 door slechts 2 tot 3 uur op mijn laptop te werken en dit was zo gemakkelijk dat ik het zelf niet kon geloven voordat ik aan deze site werkte. Als jij ook zoveel geld wilt verdienen, kom dan.

http://Skjobs.com.nu/

wpDiscuz