Mayhem is coming in de gameplay trailer van Borderlands 3

Wordt dit de beste shooter van 2019?

Uitgever Take-Two Interactive en ontwikkelaar Gearbox Software hielden vandaag een Borderlands 3 event in Los Angeles. Randy Pitchford, de CEO van Gearbox Software hield een presentatie van wel een uur waar we veel van de game hebben gezien.

Zo zagen we meerdere unieke locaties, want Borderlands 3 is de grootste Borderlands-game tot nu toe met verschillende planeten die je kan verkennen. Daarnaast zagen we verschillende wapens waaronder wapens die twee verschillende schoten kunnen lossen, wapens die je kan wegwerpen voor speciale effecten zoals wapens die kunnen lopen en wapens die je krijgt door het verslaan van bazen. Tijdens de presentatie zijn er twee bazen getoond en verslagen.

Vervolgens zagen we gigantisch ruimteschip die werkt als een hub waar je kan praten met NPC’s, waar je wapens en voertuigen kan upgraden en meer. Als laatste zagen we een level die gespeeld werd in co-op wat volledig optioneel is. Volgens Randy Pitchford kan je de game gewoon solo spelen zoals de voorgaande games.

Bekijk hieronder de gameplay trailer van Borderlands 3 en als je de gehele presentatie hebt gemist, kan je dat in de tweede video hieronder alsnog bekijken.

Borderlands 3 komt op 13 september uit voor de PS4, PC en Xbox One. Op de PC zal Borderlands 3 zes maanden exclusief verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store.

Reacties

wpDiscuz