Niantic kondigt wereldwijd Pokemon Go-event aan: vang binnenkort unieke en nooit eerder gezien Pokémon in de ‘safari-zone’

Pokémon GO blijft ons boeien

Ontwikkelaar Niantic heeft zojuist aangekondigd dat er een Safari-event naar Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken en naar andere Europese landen komt. Tijdens het evenement zullen spelers de kans krijgen om zeldzame Pokemon te vangen die niet eerder in Europa zijn verschenen. Het dichtstbijzijnde evenement voor Nederlanders en Belgen zal plaatsvinden op 12 augustus in het Hollandse Amstelveen.

Daarnaast zal er op 22 juli een groot evenement van start gaan. Dit evenement zal plaatsvinden in Chicago, Grant Park. Spelers in Grant Park moeten zoveel mogelijk Pokemon van één soort proberen te vangen, wat ervoor zorgt dat spelers over heel de wereld van allerlei bonussen kunnen genieten. Als de spelers genoeg Pokemon kunnen vangen, dan vindt er daar een mysterieus evenement plaats.

Lukt het de spelers in Grant Park om de mystery challenge te voltooien, dan zal er een nog groter evenement voor heel de wereld plaatsvinden. Wat dit zal zijn is nog niet bekend. In het onderstaande schema wordt alles nog een keer duidelijk uitgelegd.

Reacties

wpDiscuz