Nieuwe Dragon Ball Z-game heeft een Europese releasedatum, Majin Buu saga ook speelbaar

Dit wordt eindelijk nog eens een unieke BDZ-game

Afgelopen dag maakte uitgever Bandai namco bekend dat Dragon Ball Z: Kakarot in Japan op 16 januari 2020 gaat verschijnen. Wij Europeanen hoeven gelukkig niet lang daarna te wachten, want één dag later namelijk op 17 januari komt de game hier in de winkels te liggen. De aankondiging heeft Bandai Namco gedaan met de onderstaande trailer.

Verder is tijdens de Tokyo Games Show bekendgemaakt dat de Majin Buu Saga speelbaar is. Eerder waren de Saiyan, Namek, Android en Cell-saga’s aangekondigd. Nu is dus ook de Majin Buu Saga speelbaar en kunnen we onder andere genieten van de Super Saiyan 3 transformatie van Goku of de Majin evolutie van Vegeta.

Hieronder zijn de gameplay-presentaties van de Tokyo Games Show te bekijken. De Bandai Namco stage ging over Vegeta terwijl de Sony Interactive Entertainment Japan event gameplay liet zien van Goku en Teen Gohan.

Dragon Ball Z: Kakarot is vanaf 17 januari 2020 verkrijgbaar voor de PS4, PC en Xbox One.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Neem contact met me op 🙂

KemernXola

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door gewoon heel eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Webpay9.com/

wpDiscuz