Nieuwe story trailer van Star Wars: Jedi Fallen Order toont baasgevechten en hint naar aanwezigheid van Darth Vader

Nog eens een goede Star Wars-game?

Sinds de E3 is het heel stil rondom Star Wars: Jedi Fallen Order. De game heeft geen nieuwe trailer sinds juni gekregen en was totaal afwezig op de Gamescom. Gelukkig is er vandaag een teken van leven. Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment hebben vandaag namelijk een nieuwe story trailer vrijgegeven van Star Wars: Jedi Fallen Order. De trailer toont hele mooie nieuwe planeten die we kunnen verkennen, grootschalige baasgevechten, bondgenoten en natuurlijk lightsaber-gevechten. De trailer geeft ons voor het eerst een hint dat Darth Vader in de game is, aangezien we zijn ademhaling kunnen horen.

Star Wars: Jedi Fallen Order is een verhaalgedreven single player third person action adventure-game. Je speelt als een Jedi genaamd Cal Kestis die undercover is gedoken na de gebeurtenissen van Episode III: Revenge of the Sith. De Jedi’s worden opgejaagd en dus moet Cal zeker niet opvallen. Maar Cal kan een onschuldige persoon niet voor de dood achterlaten, en dus gebruikt hij toch zijn Force-krachten. Wat volgt is een groot avontuur waarbij Cal opgejaagd wordt door de Empire.

Star Wars Jedi: Fallen Order is vanaf 15 november 2019 verkrijgbaar voor de Xbox One, de PlayStation 4 en Windows via EA’s Origin. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en Rogue One, en is dus echt een kanon Star Wars-verhaal.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Manno Malik

Begin thuis met ons bedrijf te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Skjobs.com.nu/

wpDiscuz