Nieuwe trailer van Pokémon Sword and Shield toont de verschillen tussen de twee games

Welke kiezen jullie?

The Pokémon Company en ontwikkelaar Gamefreak hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van Pokémon Sword and Shield. De nieuwe trailer geeft aan dat er nog een transformatie is buiten Dynamaxing namelijk Gigantamax.

Net als Dynamax wordt je Pokémon aanzienlijk groter maar bij Gigantamax krijgt je Pokémon ook een nieuwe vorm. Daarnaast zijn er enkele gym leaders en nieuwe soorten Pokémon bekendgemaakt, waaronder een schattige Pokémon die eruit ziet als slagroom met aardbeien erop. De nieuwe gym leaders hebben allemaal een coole design. Er is dit keer wel één groot verschil en dat is dat je aan de hand van je game, een andere gym leader gaat tegenkomen. Als je Pokémon Sword hebt, moet je het opnemen tegen Bae, de vechtersbaas. Heb je Pokémon Shield, dan neem je het op tegen Allister die geest-Pokémon gebruikt. Als laatste worden per game twee exclusieve Pokémon getoond zodat je nu alvast kan besluiten voor welke game je gaat.

Pokémon Sword and Shield zal vanaf 15 november 2019 exclusief verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch. Meer weten over de game? Lees dan hier onze preview.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Begin nu met het verdienen van 17k of meer, gewoon door heel eenvoudig en eenvoudig werk vanuit huis te doen. Vorige maand heb ik 18642 ontvangen van deze online taak door het gewoon 2 uur per dag te geven met mijn laptop. Iedereen kan nu thuiskomen en echt geld online verdienen door hier de details te volgen ……….

Ook habe ich angefangen ———>>>>>>> Webpay9.com

wpDiscuz