Nieuwe Watch Dogs is gelekt, de game heet Watch Dogs Legion en speelt zich af in een post Brexit Londen

De beste Watch Dogs ooit in de maak?

Weer zijn we een paar dagen verwijderd van de E3 en wederom lekt er een paar dagen van te voren, een Ubisoft-game. Dit keer is het geen Assassin’s Creed of een Far Cry, maar de volgende Watch Dogs-game.

Amazon UK heeft Watch Dogs Legion vroegtijdig in de database opgenomen en daarna snel offline gehaald. Er stond een pagina op de website inclusief een korte beschrijving van de game. Watch Dogs Legion zou zich afspelen in een post-Brexit Londen. De speler kan iedereen rekruteren van de open wereld en dus kan je met bijna iedereen spelen. Iedere personage heeft een eigen voice-over en een set van animaties zodat het allemaal heel realistisch aanvoelt.

Play as anyone, Every individual you meet in the open world, has a full set of animations, voice over, character traits and visuals that are generated & guided by gameplay systems

Ubisoft heeft de game nog niet bevestigd want de onthulling stond hoogstwaarschijnlijk gepland voor de jaarlijks E3-persconferentie. Kotaku zegt inmiddels wel van verschillende bronnen gehoord te hebben, dat Watch Dogs Legion echt is.

Ubisoft’s E3-persconferentie staat gepland op maandag 10 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Reacties

wpDiscuz