Nightvisions en lasers sights in nacht-map gameplay van Call of Duty: Modern Warfare

Wordt dit de beste Call of Duty in jaren?

Call of Duty: Modern Warfare gaat weer terug naar de roots van de serie en dat zijn natuurlijk nachtkijkers en laser sights.

Ontwikkelaar Infinity Ward komt met traditionele vertrouwde maps maar nieuw zijn de nacht-maps. Deze maps zijn pikdonker en de enige manier om te zien, is door het gebruik van nachtkijkers. In de gameplay video hieronder toont Infinity Ward een team deathmatch-wedstrijd maar dan in de nacht-map.

Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober 2019 speelbaar op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. In september zijn er meerdere bèta-sessies gepland, meer details daarover kunnen jullie hier lezen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Stella Zoom

Ik heb € 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk € 12k + ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen ……..

…. ———>>>>>>> KASSE9.COM

wpDiscuz