De Nintendo Switch gaat als zoete broodjes over de toonbank in de Benelux

Vlotjes

Nintendo’s nieuwste console verkoopt als warme broodjes, ook in Nederland en België. Bianca Stirnweis-van Dort van Nintendo Benelux heeft aangegeven dat er in twee jaar tijd, een half miljoen exemplaren van de Nintendo Switch zijn verkocht in de Benelux.

Bianca gaf verder aan dat het momentum de afgelopen jaar is toegenomen, waardoor ze lijkt te hinten dat er meer verkocht is in het tweede jaar dan het eerste jaar. Wereldwijd ligt de teller op 34,74 miljoen verkochte exemplaren sinds de release in maart 2017.

Sony’s PlayStation 4 is momenteel de best verkopende console met wereldwijd 91,6 verkochte exemplaren. Wel is het zo dat de PlayStation 4 verkrijgbaar is sinds 2013 en dat er meerdere modellen zijn verschenen de afgelopen jaren. Volgens geruchten is Nintendo van plan om een Switch Mini en een Switch Pro op de markt uit te brengen om de sales nog een extra boost te geven. Concurrent Microsoft maakt geen verkoopcijfers van Xbox-consoles meer bekend.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Ik verdiende vorige maand $ 50.000 door het gebruik van online werken het meest effectief voor vijf tot acht uur op mijn pc en dit was zo schoon dat ik naar mijn mening niet eerder authentiek kon accepteren dan op deze website te draaien. als jij ook dit soort enorme munten wilt verdienen, kom dan en maak deel uit van ons. doe deze internet-website online ………..

Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> Kasse9.com

wpDiscuz