Nintendo Switch heeft grote voorraadsproblemen door coronavirus, hier kan je hem toch nog kopen

Als zoete broodjes wordt hij verkocht

We hebben de afgelopen maanden door het coronavirus voornamelijk moeten binnen zitten en vooral bij Nintendo hebben ze dat gemerkt. Hun console/handheld ging namelijk absurd veel over de (virtuele) toonbank. Het is zelfs zo extreem dat de console bijna overal tijdelijk uitverkocht is.

Nitendo Switch slechts zeer beperkt beschikbaar

Soms moest je zelfs weken wachten voor jouw Nintendo Switch geleverd kon worden. Bij Nintendo hebben ze ondertussen nog steeds maar amper kunnen bijbenen na hun voorraadproblemen. Al is het natuurlijk de vraag hoelang dit blijft duren. Momenteel lijkt er nog weinig licht aan het einde van de tunnel, maar voor Nintendo is het natuurlijk een luxe-probleem.

Op sommige plekken is de Switch overigens wel terug beschikbaar, maar het blijft in zeer beperkte mate. Hij is overigens nu ook iets duurder dan normaal.

De Nintendo Switch Rood/Blauw kan je hier kopen.

De Nintendo Switch Grijs kan je hier kopen. (Tijdelijk uitverkocht)

Nintendo Switch Lite is wel beschikbaar

De Lite versie (die ook een stuk goedkoper is) lijkt geen voorraadproblemen te hebben. Deze is immens nog wel uitgebreid beschikbaar. Deze kan alle Switch spellen gewoon afspelen, maar is enkel een handheld en kan je dus niet op je tv aansluiten zoals de gewone Nintendo Switch.

Wel een ideale console aan een scherpe prijs indien je graag in handheld-modus speelt.

De Nintendo Switch Lite (Grijs) kan je hier kopen

De Nintendo Switch Lite (Geel) kan je hier kopen

De Nintendo Switch Lite (Turqoise) kan je hier kopen

Reacties

wpDiscuz