Nintendo Switch Lite is officieel aangekondigd als pure handheld, dit moet je weten

Eentje om in huis te halen

Er waren al heel lang geruchten over een Nintendo Switch Mini en vandaag heeft Nintendo dan eindelijk de Switch Lite officieel aangekondigd.

Alle ogen waren gericht op de E3 vorige maand voor deze aankondiging, maar Nintendo wilde op de E3 puur de focus leggen op games. De onderstaande video is als het ware een kleine Nintendo Direct-uitzending met wederom Yoshiaki Koizumi als presentator.

De Nintendo Swith Lite zal een goedkoper versie van de huidige Switch worden. Het is een pure handheld-apparaat waarbij de Jo-Con-controllers zijn ingebouwd en dus niet meer los kunnen. De Nintendo Switch Lite is dus alleen maar één apparaat. Het scherm is hier iets kleiner namelijk 5.5 ” in plaats van 6.3″ op de standaard Nintendo Switch.

De Nintendo Switch Lite is een goedkoper dan de standaard Switch maar er zijn wel enkele features die deze mist. Zo kan de Switch Lite niet aangesloten worden op de tv. Moet je voor games die alleen werken met Joy-con-controllers, ook die controllers apart aanschaffen. De HD Rumble en IR sensor-technologieën zij uit de controllers gehaald. Als laatste is er geen kickstand op de achterkant van de Switch Lite.

De voordelen zijn dat de Switch Lite een stuk minder zwaar weegt, goedkoper is en een fijne D-pad heeft waar vechtgame en 2D platform-fans al jaren naar vragen. Nintendo zegt ook dat de batterij ongeveer 20% langer mee gaat dan de huidige Switch. Voor de rest zijn alle features hetzelfde. Dus verwacht geen betere performance, meer opslagruimte, andere netwerkkaart of soort display.

De Nintendo Switch Lite heeft een prijskaartje van €199 en zal vanaf 20 september 2019 verkrijgbaar zijn. Het apparaat zal in drie kleuren verschijnen namelijk geel, grijs en turkoois. De kleuren gaan over de gehele handheld, en dus niet alleen de controllers zoals de standaard Nintendo Switch. Op 8 november 2019 komt er een speciale Pokémon Sword and Shield-editie van de Nintendo Switch Lite. Een afbeelding hiervan is hieronder te vinden.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmagadi

Ik heb de afgelopen 4 weken $ 21746 ontvangen door online vanuit huis te werken, net in mijn deeltijdse periode. Ik heb deze baan 2 maanden geleden aangenomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 12k + ontvangen zonder enige online werkervaring. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en online geld verdienen door instructies op deze website te volgen ……..

Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> KASSE9.COM

There is a character. I am looking for a man, you can from the countryside. I agree to move with sympathy. First we communicate here, then by phone, etc.

http://beboo.xyz ◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀ Click here

wpDiscuz