Nostalgie: GTA: San Andreas ‘Remaster’ met verbeterde graphics ziet er waanzinnig uit

De natte droom voor GTA-fans

Er doen al heel wat hardnekkige geruchten de ronde dat Rockstar volop bezig is met de ontwikkeling van Grand Theft Auto VI. Het ziet er echter naar uit dat we nog heel wat jaren geduld gaan moeten hebben voor we daadwerkelijk met het spel aan de slag kunnen.

GTA: San Andreas met fantastische graphics

Grand Theft Auto: San Andreas verscheen in 2004 op PlayStation 2. Ondertussen dus al 16 jaar geleden. Voor veel fans één van de beste GTA-games ooit gemaakt. Een remaster zou dan ongetwijfeld ook met veel gejuich onthaald worden.

Het ziet er echter niet naar uit dat daar momenteel plannen voor zijn bij Rockstar die volop bezig zijn met GTA V naar PlayStation 5 te porten en wellicht ook stiekem dus bezig zijn met een gloednieuwe GTA voor de next-gen consoles.

Drie Argentijnse fans besloten om dan maar het heft in eigen handen te nemen en een GTA: San Andreas Remaster te maken. Ze gebruikten daarvoor de Unreal Engine 4. Momenteel moeten we het uitsluitend doen met onderstaande beelden. Het is echter niet uitgesloten dat we ooit een speelbare versie zullen zien van deze fans. Of Rockstar daar echter gelukkig mee zal zijn, durven we te betwijfelen.

Reacties

wpDiscuz