NVIDIA Project Shield is een powerhouse, krijgt steun van Ubisoft & Epic Games (video)

Project Shield van computeronderdelenproducent (krijg dat maar eens op je zakenkaartje) NVIDIA wordt met open armen verwelkomd door spelontwikkelaars. Zo liet Mark Rain van Epic Games (Gears of War) weten dat Project Shield een “compromisloze, draagbare console-ervaring biedt” en dat games als Hawken er dankzij de Unreal Engine “fantastisch uitzien” op de nieuwe mobiele console.Ook […]

Project Shield van computeronderdelenproducent (krijg dat maar eens op je zakenkaartje) NVIDIA wordt met open armen verwelkomd door spelontwikkelaars. Zo liet Mark Rain van Epic Games (Gears of War) weten dat Project Shield een “compromisloze, draagbare console-ervaring biedt” en dat games als Hawken er dankzij de Unreal Engine “fantastisch uitzien” op de nieuwe mobiele console.
Ook Ubisoft-baas Yves Guillemot is lyrisch over de nieuwe handheld: “We zijn altijd enthousiast wanneer er nieuwe hardware op de markt verschijnt en Project Shield biedt een unieke ervaring voor zowel mobiele gamers als PC-gamers”, klinkt het. “Assassin’s Creed III streamen op dit toestel is geweldig.”

Om de kracht van Project Shield nog wat extra in de verf te zetten liet NVIDIA deze demo – die volledig in real-time geproduceerd werd – op de wereld los:

(TP)

Reacties

wpDiscuz