Deze oma kreeg een ‘Guinness World Record’ omdat ze de oudste ‘YouTube Gamer’ op deze planeet is

Wat een record

Maak kennis met de Japanse Hamako Mori ook wel de ‘Gamer Grandma’. De dame is zo’n 38 jaar geleden begonnen met games te spelen. Ze was toen amper 52 lentes jong. Ondertussen is de grootmoeder 90 jaar oud, maar is ze nog steeds ontzettend fanatiek.

Gaming is haar passie

Zo streamt ze bijna dagelijks haar favoriete games op YouTube. Dat doet ze al sinds 2014. Ze speelt vooral graag GTA V en horror-games. Slecht voor haar hart zou je denken, maar niet voor deze keiharde tante. De laatste tijd streamt ze dan weer vooral Days Gone, Final Fantasy 7 Remake, Resident Evil 3 Remake en haar indrukwekkende shooter-skills in Call of Duty: Modern Warfare.

Lees verder onder de foto

Wereldrecordboek Guinness besloot om haar nu te belonen door officieel het wereldrecord oudste ‘YouTube Gamer’ ooit op haar naam te zetten. Ze is in ieder geval van plan om nog meerdere jaren dat record te blijven verbreken want gaming is en blijft haar passie en ze is nog niet van plan om er de komende tijd mee te stoppen.

Ze heeft op YouTube ook bijna 300.000 abonnees. Ze verdient dus ook een aardig centje bij met haar hobby. Altijd ideaal als aanvulling op de vaak magere pensioentjes.

In onderstaande video zie een (Japanse) streaming sessie van ‘Gamer Grandma’. Het is duidelijk dat ze toch nog flink wat skills in haar vingers heeft.

Reacties

wpDiscuz