Persona 5R is officieel aangekondigd voor de PlayStation 4 met een teaser trailer

We zijn benieuwd

Vorige week verzorgde de marketingspartner van Atlus, updates aan verschillende Persona 5-gerelateerde domeinnamen. In het verleden betekende dit vaak dat er een game-aankondiging aan zat te komen. Die aankondiging is vandaag dan toch gekomen en de geheimzinnige website is nu live.

Uitgever SEGA en ontwikkelaar Atlus hebben vandaag Persona 5R aangekondigd voor de PlayStation 4 met de onderstaande teaser trailer. Veel zegt deze trailer niet behalve dat de game zal verschijnen op de PlayStation 4 en dat het zich afspeelt in de wereld van Persona 5. In maart van 2019 zal Atlus meer over Persona 5R bekendmaken.

Hoewel Sony alleen wordt genoemd in de teaser trailer, hoeft dit niet te betekenen dat Persona 5R alleen zal uitkomen op een Sony console. Sinds hoofdpersoon Joker is aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate, zijn er geruchten dat Persona 5 naar de Nintendo Switch komt. In maart van 2019 weten we meer over deze game, nog even geduld dus.

Persona 5 is vooralsnog alleen speelbaar op de PlayStation 3 en 4. Onze uitgebreide review van Persona 5 kunnen jullie hier teruglezen.

Reacties

wpDiscuz