PS4 maakt Lollipop Chainsaw-ontwikkelaar Suda 51 “geil”

De excentrieke spelontwikkelaar Suda 51 liet weten dat de PlayStation 4 hem helemaal “geil” maakt. Niet zo zeer de kracht van het toestel windt hem op, maar wel de mogelijkheid om alles via de cloud te spelen en te delen. Ieder zijn fetisj.“Tijdens de PlayStation Meeting heeft Sony met de PS4 zijn sterke visie getoond. […]

De excentrieke spelontwikkelaar Suda 51 liet weten dat de PlayStation 4 hem helemaal “geil” maakt. Niet zo zeer de kracht van het toestel windt hem op, maar wel de mogelijkheid om alles via de cloud te spelen en te delen. Ieder zijn fetisj.
“Tijdens de PlayStation Meeting heeft Sony met de PS4 zijn sterke visie getoond. Nu moeten we daar iets mee doen en games zien te maken die bij ons passen. De gedachte alleen al maakt me geil”, aldus de man achter onder andere Lollipop Chainsaw en Shadows of the Damned.

“Nadenken over de toekomst en dan iets maken dat gamers aanspreekt is onze job. Uit die uitdaging putten we nieuwe krachten. En ook dat maakt me geil”, vertelde Suda in zijn column in het Japanse blad Famitsu.

Wat poseren met de cheerleaders uit Lollipop Chainsaw doet met Suda weten we niet, maar u kan het antwoord wellicht raden. (TP)

Reacties

wpDiscuz