Red Dead Redemption 2 verschijnt volgend jaar mogelijk op de PC

PC-eigenaars moeten weer wat geduld hebben

Deze week staat compleet in het teken van Red Dead Redemption 2, een game die acht jaar in ontwikkeling is geweest bij ontwikkelhuis Rockstar Games. De game verschijnt helaas voor PC-gamers, alleen op de PlayStation 4 en de Xbox One. Toch is er vandaag weer hoop voor een mogelijke PC-port in de toekomst.

Elektronica gigant Media Markt heeft namelijk op de Zweedse webshop, Red Dead Redemption 2 voor de PC geplaatst met een releasedatum van 31 december 2019. Dat is natuurlijk een placeholder datum, maar dat de game voor de PC wordt genoemd is goed nieuws. Bij GTA V bracht Rockstar Games de game eerst uit op de PS3 en de Xbox 360. Een jaar later bracht Rockstar Games vervolgens GTA V uit op de PC. Het is goed mogelijk dat dezelfde strategie bij Red Dead Redemption 2 zal worden gehanteerd.

Red Dead Redemption 2 is volgens Rockstar Games een verhaal over het einde van de Wilde Westen en het begin van een nieuwe tijdperk. De game verschijnt op 26 oktober 2018 op de Xbox One en PlayStation 4. Een maand na release namelijk in november zal Red Dead Online beschikbaar worden gemaakt in de vorm van een bèta.

Reacties

wpDiscuz