Ruud Gullit start eigen FIFA Academie

FIFA eSports wordt alsmaar professioneler

Oud Profvoetballer en één van de beste Icons op FIFA, Ruud Gullit, begint een eigen FIFA  Academie genaamd: Team Gullit!

Het team bestaat uit verschillende trainers en coaches die getalenteerde FIFA spelers op een zo goed mogelijke manier willen begeleiden richting de wereldtop.

Ruud Gullit
Oud profvoetballer Ruud Gullit kwam in het FIFA wereldje terecht door zijn twee zoons. Die heel erg veel FIFA spelen. Daarbij werd hij afgelopen jaar uitgenodigd op het WK en toen merkte hij dat het niet zomaar een spelletje meer is, maar dat er echt heel veel meer in mogelijk is. Daarnaast is Gullit ook een echte naam in de FIFA wereld. Aangezien hij al jaren één van de beste Icons(vroegere FIFA’s Legends genoemd) in het spel is.

Talenten
Er zijn inmiddels al drie talenten aan het team verbonden. Dat zijn de 18 jarige Floris Jorna(FlorisACM), de 17 jarige Julian van den Berg(JulianBerg1203) en de 16 jarige Dani Visser(Dani-Visser). Floris en Dani zijn al geplaatst voor de FUT Champions Cup eind januari. Maar ook Julian is duidelijk een topper die wekelijks dicht tegen de top 100 aan zit van de wereld.

Ook jij kan deel uitmaken van Team Gullit. Ben jij ook een goede FIFA speler, dan kan je je aanmelden via www.teamgullit.com onderaan de pagina.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Jacinta26

Hide this website from your wife! Just send message and ask for fuuuck/s ? x! —>>> http://hut.bz/m026d5bf

wpDiscuz