Shooter Far Cry 6 is gelekt met legendarische Breaking Bad-acteur als schurk

Nog wel wachten tot 2021

Er deden al heel wat geruchten de ronde over een gloednieuwe Far Cry-game, maar nu zijn deze ook officieel. Bij PlayStation waren ze blijkbaar wat snel en door een foutje leren we nu over het bestaan van Far Cry 6. De game heeft al een gehele productpagina met info, artwork en een releasedatum.

Breaking Bad-acteur wordt grote schurk

Via de artwork weten we alvast dat Giancarlo Esposito, de acteur die legendarisch werd door zijn rol in Breaking Bad, de grote schurk van dienst zal zijn. Zelf gaf hij enkele maanden geleden al aan dat hij heeft gewerkt aan een grote game en dat blijkt nu dus Far Cry 6 te zijn.

De game speelt zich af in Yara (een kloon van Cuba eigenlijk). Een tropisch paradijs dat stilstaat in de tijd. De dictator van Yara, Anton Castillo wil het land terug brengen naar zijn voormalige glorie met zijn zoon Diego die in zijn bloederige voetstappen moet treden. Door de harde hand van hen ontstaat er een revolutie.

Jij speelt als een guerilla strijder die het opneemt tegen de dictator en zijn troepen.  Je zal zowel vechten in steden, de jungle en op één van de vele stranden. Wellicht zal Yara ook een open wereld zijn.

Far Cry 6 verschijnt op 18 februari 2021 en zal ongetwijfeld dit weekend onthuld worden op de Ubisoft Forward persconferentie komende zondag.

Reacties

wpDiscuz