Sports Interactive kondigt Football Manager 2020 aan

Net zoals elk jaar

Uitgever SEGA en ontwikkelaar Sports Interactive kondigt Football Manager 2020 aan met de onderstaande trailer. De jaarlijkse voetbalgame zal dit jaar in november verschijnen en ook uitkomen voor Cloud gamingdienst Google Stadia.

Google geeft aan dat de game beter zal functioneren op Stadia dan andere platformen. Google geeft aan dat de rekenkracht in de Cloud geschikter is dan bij Windows PC of Mac. Wat de precieze voordelen zijn, is niet bekendgemaakt. Meer details zal Sports Interactive binnen de komende weken bekendmaken.

Football Manager 2020 (voor PC, Google Stadia en Mac), Football Manager 2020 Touch (voor PC, Mac, iOS en Android) en Football Manager 2020 Mobile (voor iOS en Android) zullen allemaal tegelijk uitgebracht worden in het begin van november.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Wilma Wills

Begin thuis met Webpay9 te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Webpay9.com/

Lisa

Nodig uit voor een privé Belgische seksclub (5 personen) – http://www.lady4.fun

wpDiscuz