Square toont verbluffende beelden van Final Fantasy VII Remake, releasedatum bekend en komt als 2 discs

Dit wordt één van de toppers voor 2020

Uitgever Square-Enix heeft gisterennacht tijdens de jaarlijkse E3-presentatie, Final Fantasy VII Remake, uitgebreid gepresenteerd en een releasedatum bekendgemaakt.

De eerste video hieronder draait vooral om de nieuwe combat die niet meer turn based is. De game ziet er overigens bloedmooi uit. Vooral als je bedenkt dat het origineel een PS1-game was. De combat is hack & slash maar ook nog steeds tactisch. Zo zien we Cloud op een gegeven moment de tijd stilzetten. Er zijn verschillende meters en vaardigheden die je kan gebruiken. Met één druk op de knop kan je wisselen tussen andere karakters in je party. Aan het einde van de gameplay demo zien we een baasgevecht waar Cloud samenwerkt met Barret.

Square-Enix heeft ook bekendgemaakt dat Final Fantasy VII nog altijd uit zal komen in episodes, maar ze zijn wel allemaal standalone te spelen. Episode 1 van Final Fantasy VII Remake zal op 3 maart 2020 verschijnen voor de PC en PlayStation 4. De game is zo groot dat Square-Enix twee blu-ray discs nodig heeft om alle data te verwerken. Mogelijk gaat deze game dus een behoorlijk hoeveelheid opslagruimte van je vragen. Het is niet duidelijk hoeveel episodes gepland zijn voor Final Fantasy VII Remake

Square-Enix heeft verder een 1st Class Edition van Final Fantasy VII Remake aangekondigd (afbeelding hieronder). Deze gaat flink wat kosten namelijk €329,99. Je krijgt hier een hardcover art book, een mini-soundtrack CD, de Cactuar Summon Materia DLC, een SteelBook case met daarop Sephiroth en een Play Arts Kai statue van Cloud Strife met zijn motor en Bustor Sword.

Als laatste heeft Square-Enix ook nog een trailer vrijgegeven waarin we voor het eerst fan-favoriet Tifa in actie zien (video 2 hieronder).

Reacties

wpDiscuz